Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Táto blondína je vždy niečo extra! Vpredu tenká látka, vzadu holá "prdel"

Paris Hilton sa pred objektívom predviedla v nezvyčajnom outfite. Spredu pôsobila cudne, zozadu jej bolo vidno všetko. Zobraziť galériu (8)
Paris Hilton sa pred objektívom predviedla v nezvyčajnom outfite. Spredu pôsobila cudne, zozadu jej bolo vidno všetko.

LOS ANGELES - Spredu cudná, zozadu hriešna! Nie je tomu tak dávno, čo škandalózna dedička hotelového impéria Paris Hilton (34) plnila stránky bulváru. Dnes už príliš veľa rozruchu nenarobí, no raz za čas sa jej podarí zaujať. Aktuálne sa zahrala na modelku a stránky magazínu Paper ozdobila i nahým telom. Zvolila však na jeho pretŕčanie pomerne nezvyčajný spôsob.

V minulosti sa s Paris Hilton spájali namä prívlastky škandalózna, či kontroverzná. V súčasnosti sa už verejnosť o prachatú dedičku priliš nezaujíma. Blondínka sa ale rada pripomenie. Aktuálne sa jej to podarilo vďaka fotkám, ktoré sú súčasťou decembrového vydania magazínu Paper. 

Na nich pózuje blondínka aj v zaujímavom, futuristicky ladenom outfite. Strieborná kombinéza z tenkej látky ju spredu celú zahaľovala. Keď sa však Paris otočila do objektívu chrbtom, to už bolo veru o inom. Dedička hotelového impéria totiž čitateľom bez ostychu ukázala svoj nahý zadok. 

Viacerí sa zamýšľajú nad tým, či Hiltonka chcela takto tromfnúť Kim Kardashian. Dievčiny boli kedysi veľkými kamarátkami. No ich cesty sa rozišli a druhá spomínaná je dnes oveľa väčšou hviezdnou a patrí dokonca medzi najvplyvnejších ľudí súčasnosti. „Nikdy by som nechcela mať taký zadok. Je to nechutné,” poznamenala v jednom z rozhovorov na adresu bývalej priateľky blondínka. 


Pozrite si tiež: Kyprá hviezda úplne nahá: Obnažila naolejovanú zadnicu veľkosti XXL!


Paris Hilton nemá s nahotou problém. Najnovšie to dokázala na stránkach magazínu Paper.
Zobraziť galériu (8)
Paris Hilton nemá s nahotou problém. Najnovšie to dokázala na stránkach magazínu Paper.

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu