Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Intímny trapas hviezdnej blondíny: Škandál, veď jej vidno ONÚ!

Paris Hilton ukázala paparazzom aj intímne partie. Zobraziť galériu (7)
Paris Hilton ukázala paparazzom aj intímne partie. (Zdroj: profimedia.sk)

TULUM - Ukázala viac, než len nohavičky! Meno Paris Hilton (35) je spojené s viacerými škandálmi. Dedička hotelového impéria sa síce v posledných rokoch upokojila, no ešte stále vie narobiť rozruch. Momentálne si užíva chvíle oddychu v slnečnom Mexiku, kde ju stretli paparazzi. Tým sa podarilo nafotiť nielen blondínkine nohavičky, ale aj časť intímnych partií.

Podnikateľka, Dj-ka a speváčka Paris Hilton má nový objav. V objatí so sympatickým fešákom ju načapali bulvárni fotografi na pláži v Mexiku. Prachatá blondínka si romantické chvíle užívala oblečená v kvetinových šatách s vysokým rázporkom.

Strih šiat odhaľoval jej stehná, pri chôdzi bolo vidno aj telové nohavičky. Tie si Paris obliekala v podstate zbytočne. Keď na ňu striehli paparazzi, tak sa jej gaťky posunuli tak, že odhalili jej intímne partie.

Z pikantného trapasu si Hiltonka ťažkú hlavu nerobila. Ktovie, či preto, že kedysi boli u nej takéto odhalenia na dennom poriadku, alebo preto, že sa od sympatického spoločníka nevedela odlepiť...    

Paris Hilton mala pod letnými šatami telové nohavičky. Tie sa jej posunuli a odhalili jej intímne partie.
Zobraziť galériu (7)
Paris Hilton mala pod letnými šatami telové nohavičky. Tie sa jej posunuli a odhalili jej intímne partie.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu