Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kedysi plnila bulvár škandálmi, teraz "omylom" ukázala malinké bradavky!

Paris Hilton Zobraziť galériu (9)
Paris Hilton (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Podprsenku nechala doma! Dedička hotelového impéria Paris Hilton (35) sa kedyi pýšila prívlastkom kráľovná bulváru a všade jej bolo plno. S pribúdajúcimi rokmi sa však škandalózna blondínka upokojila a po pozornosti až tak nepriahne. Raz za čas však ešte dokáže prekvapiť. Naposledy vybehla do londýnskych ulíc naostro a pikantný trapas bol na svete.

Čo si budeme nahovárať, holé prsia Paris Hilton už videl kdekto. V roku 2003 uniklo na verejnosť domáce sexvideo prachatej dedičky, ktorá o rok na to získal aj niečo ako pornooscara. Časy svojej najväčšej "slávy" má však už spievajúca blondínka za sebou a v posledných rokoch akosi skrotla. 

Nedávno narobila menší rozruch, keď viaceré médiá špekulovali, či si dala upraviť prsia. Dnes sa hlási o slovo, na prvý pohľad nechceným, trapasom. Paris sa v týchto dňoch vybrala na výlet do Londýna, kde sú jej paparazzi neustále v pätách.

Ich objektívy zachytili i to, čo by malo zostať skryté. Hiltonka si totiž pod čierne šaty nevzala podprsenku. Blesky fotoaparátov tak odhalili obliny jej pŕs aj bradavky. Nešťastná náhoda alebo zámer? Človeku sa až nechce veriť, že skúsená Paris by nevedela o tom, že absencia bielizne a prítomnosť paparazzov nie je tá najlepšia kombinácia...

Paris Hilton ukázala bulvárnym fotografom svoje bradavky.
Zobraziť galériu (9)
Paris Hilton ukázala bulvárnym fotografom svoje bradavky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Paris Hilton si aj po rokoch pozornosť médií užíva.
Zobraziť galériu (9)
Paris Hilton si aj po rokoch pozornosť médií užíva.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu