Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nechutné detaily choroby Charlieho Sheena: Zvrátené orgie, zrútené milenky... Je to monštrum!

Charlie Sheen škaredo doplatil na búrlivý životný štýl. Zobraziť galériu (5)
Charlie Sheen škaredo doplatil na búrlivý životný štýl.

LOS ANGELES - Už sa valí špina z každej strany! Svetový šoubiznis je v týchto dňoch plný správ týkajúcich sa herca Charlieho Sheena (50), ktorý sa začiatkom týždňa verejne priznal, že je HIV pozitívny. O hviezde seriálu Dva a pol chlapa je dobre známe, že holdovala drogám, chľastu a posteľou tohto búrliváka prešlo zhruba 5 tisíc žien. Dnes niektoré z nich vyplakávajú pred kamerami a bez servítky rozprávajú o tom, aké nechutnosti sa v dome umelca odohrávali.

Tento špás ho vyjde pekne draho! Život Charlieho Sheena je oveľa divokejší, než sme mali možnosť vidieť v seriáli Dva a pol chlapa, kde herec akoby stvárňoval samého seba. Keď prišli zahraničné médiá pred pár dňami s informáciou, že istý hollywoodsky plejboj má pohlavnú chorobu, mnohí ihneď tipovali práve jeho. A začiatkom týždňa poskytol búrlivák svetu svoju spoveď priamo pred televíznymi kamerami. 

Charlie vie o tom, že je HIV pozitívny, už štyri roky. K verejnému priznaniu sa odhodlal aj preto, lebo ho kvôli zdravotnému stavu mnohí vydierali. A herec sa netajil tým, že za ich mlčanie vyhodil už zhruba 10 miliónov dolárov. „Tí ľudia by si mali uvedomiť, že tie peniaze nebrali mne, ale mojím deťom a vnúčatám,” ľutoval sa pred kamerami búrlivák. 

Ten míňal nekresťanské prachy aj na pomerne kurióznu zábavku. U seba doma pravidelne organizoval orgie plné sexu, na ktorých nechýbal chľast a drogy. Každý, kto sa tejto akcie zúčastnil, musel podpísať dvojstranovú zmluvu, v ktorej sľúbil, že nikde nebude hovoriť o hercovej diagnóze a ani o tom, čo sa za múrmi jeho vily dialo. 

Aj napriek tomu si mnohí púšťajú ústa na špacírku. O rozruch sa postarala napríklad pornoherečka Bree Olson, ktorá na Sheena plánuje podať žalobu. „Mohla som byť mŕtva. A to iba pre to, lebo mi nič nepovedal. Je to monštrum. Toto mu nikdy neodpustím,” vzlykala pred kamerami zrútená blondínka. Tá nie je jediná. Podobné pocity lomcujú aj ďalšími ženami, ktoré sa v Charlieho posteli ocitli.     

Zarážajúce a šokujúce sú aj slová inej Sheenovej milenky. Istá Amanda, ktorá sa živí ako zdravotná sestra, mala s HIV pozitívnym hercom nechránený sex aj napriek tomu, že o jeho diagnóze vedela. „Boli sme pár a ja som ho milovala,” ospravedlňovala svoje neuvážené konanie slečna, ktorá sa hazardu očividne nebojí. 

Amanda údajne nebola jedinou ženou, s ktorou mal infikovaný umelec nechránený pohlavný styk. Potvrdzujú to slová dámy, ktorá s ním napríklad absolvovala 12 hodinový sexuálny a drogový maratón. „Spala som s ním bez kondómu skoro rok. Rovnako tak aj minimálne 50 dalších žien,” vyjadrila sa pre média dievčina, ktorá zároveň priznala, že za mlčanie dostala slušný balík.

Viac o téme: Charlie Sheen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu