Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hollywoodský pár po 15 rokoch manželstva: Vyzerali kráľovsky! On chradne, ona priberá

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones vyzerali v deň svadby ako kráľovský pár. Zobraziť galériu (7)
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones vyzerali v deň svadby ako kráľovský pár.

LOS ANGELES - Krása pominie, láska ostane! Manželstvo hollywoodskych hviezd Michaela Douglasa (71) a Catherine Zeta-Jones (46) trvá už 15 rokov a dvojica si za ten čas prešla mnohými skúškami a trápeniami. V týchto dňoch oslávili umelci výročie svadby a herec pri tej príležitosti zverejnil starú a aktuálnu fotografiu. Na oboch pózuje so svojou vyvolenou a pri ich porovnaní je každému jasné, že roky a starosti sa na zovňajšku partnerov výrazne podpísali.

Všetci starneme! Staroba si nevyberá a neobchádza ani šoubiznisové hviezdy. Potvrdzuje to napríklad pohľad na hollywoodskeho veterána Michaela Douglasa. Ten si na prelome milénia zobral za ženu o 25 rokov mladšiu kolegyňu Catherine Zeta-Jones, s ktorou má dve ratolesti. Netreba zvlášť zdôrazňovať, že svadba prominentej dvojice bola veľkolepá a obaja počas svojho veľkého dňa vyzerali, akoby boli členmi kráľovskej rodiny. 

Hoci sa zvykne hovoriť, že chlapi pri výrazne mladších partnerkách ostávajú dlhšie mladí a vitálni, herec toho nie je veľmi dôkazom. Svoj podiel na tom má rakovina jazyka, s ktorou zhruba pred piatimi rokmi bojoval, i psychické problémy jeho milovanej. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že krásna brunetka trpela maniodepresiou a istý čas pobudla v psychiatrickej liečebni.

Spomínané životné skúšky mali dopad aj na vzťah dvojice. Istý čas sa v súvislosti s nimi intenzívne skloňovalo slovo rozvod. Ako sa ale zdá, vážnu krízu sa Michaelovi a Catherine podarilo prekonať. Tento týždeň dokonca oslávili 15. výročie svadby. Nuž, nie nadarmo sa pred oltárom hovorí - v dobrom, aj v zlom...

Michael Douglas vyzerá s pribúdajúcimi rokmi a pod vplyvom zdravotných ťažkostí zničene. Jeho manželka Catherine Zeta-Jones, ktorú sužovali psychické problémy, sa v porovnaní s minulosťou zaoblila.
Zobraziť galériu (7)
Michael Douglas vyzerá s pribúdajúcimi rokmi a pod vplyvom zdravotných ťažkostí zničene. Jeho manželka Catherine Zeta-Jones, ktorú sužovali psychické problémy, sa v porovnaní s minulosťou zaoblila.


Chcete vedieť ako sa v priebehu rokov zmenili ratolesti prominentnej dvojice? Pozrite si: Hollywoodsky pár ukázal vyrastené deti: Známy herec vyzerá ako ich dedo!


 

Viac o téme: Catherine Zeta-JonesMichael Douglas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu