Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Michael Douglas sa v rozhovore preriekol a odhalil šokujúce tajomstvo: Rakovina!

Michael Douglas Zobraziť galériu (4)
Michael Douglas (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Val Kilmer má údajne rakovinu ústnej dutiny. Vyhlásil to jeho kolega Michael Douglas, ktorý tak spravil uplynulý víkend v rozhovore s anglickým moderátorom Jonathanom Rossom na špeciálnom podujatí v Londýne.

Sedemdesiatdvaročný Douglas sa k tejto téme dostal, keď hovoril o filme Lovci levov (1996), v ktorom si zahral práve s Kilmerom. „Ten film sa nepodaril tak dobre, ako som dúfal, ale nakrúcanie som si naozaj užil. Val je úžasný chlapík, ktorý bojuje presne s tým istým, čo som mal aj ja. Jeho prognózy však nie sú príliš dobré. Modlím sa za neho. To je aj dôvod, prečo je v ostatnom čase okolo neho ticho," uviedol Douglas, ktorý v minulosti prekonal rakovinu jazyka, hoci spočiatku tvrdil, že šlo o rakovinu hrtana. 

Michael Douglas
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Správy o tom, že Kilmer má rakovinu a podstúpil operáciu, sa po prvý raz objavili v médiách už vlani v januári. Herec to však opakovane poprel. Douglasov hovorca v pondelok uviedol, že herec sa v čase spomínaného rozhovoru s Rossom domnieval, že Kilmer má rakovinu. „Michael a Val spolu nehovorili už viac než rok, takže, ak nemá rakovinu, tak je to skvelé. Michael sa v tom rozhovore vyjadril, že už dlho spolu nehovorili a zaželal mu veľa šťastia," uviedol Douglasov hovorca pre magazín Us Weekly. 

Val Kilmer
Zobraziť galériu (4)
Val Kilmer  (Zdroj: SITA)

Päťdesiatšesťročný Val Edward Kilmer sa dostal do povedomia vďaka snímkam Prísne tajné (1984), Ozajstný génius (1985), Top Gun (1986) či Willow (1986). Zahral si aj vo filmoch The Doors (1991), Horlivosť (1995), Batman navždy (1995), Lovci levov (1996), Salton Sea (2002), Kiss Kiss Bang Bang (2005), Vykúpenie z väzenia (2008) či Kill The Irishman (2011). 

Viac o téme: Michael DouglasVal Kilmer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu