Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Douglasov syn po rokoch v base: Ukazuje telo!

Cameron Douglas Zobraziť galériu (10)
Cameron Douglas (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Toto skrýva pod tričkom! Najstarší syn Michaela Douglasa (71) - Cameron (37) mal už od svojich 20 rokov problémy s drogami. Tie ho dokonca dostali až za mreže, kde si posedel sedem rokov. Len pred pár týždňami sa prominentný väzeň konečne dočkal vytúženej slobody. A už je aj aktívny na sociálnych sieťach, kde hrdo ukazuje svoje svaly a tetovania.

Michael Douglas sa veľmi rád pýši svojou krásnou ženou Catherinou Zeta Jones, ktorá mu porodila syna Dylana a dcéru Carys. Vydarené ratolesti robia umelcovi veľkú radosť. Rovnako, ako aj fakt, že je jeho najstarší potomok - syn Cameron konečne na slobode.

Cameron chcel spočiatku kráčať v otcových a dedkových šlapajách, no akosi sa dal na zlé chodníčky. Namiesto hviezdnej hereckej kariéry prišli problémy s drogami a v roku 2009 skončil za mrežami.

Už pár týždňov je Cameron na slobode a podľa medializovaných informácií sa nachádza v resocializačnom zariadení. Paparazzi ho už aj nafotili v uliciach, kde mu robila spoločnosť milenka, inštruktorka jógy Viviane Thibes. 

Cameron Douglas sa na nete pochválil svalnatým telom a nezvyčajným tetovaním. Na bruchu má otcovu a dedkovu podobizeň.
Zobraziť galériu (10)
Cameron Douglas sa na nete pochválil svalnatým telom a nezvyčajným tetovaním. Na bruchu má otcovu a dedkovu podobizeň.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Michael DouglasCameron Douglas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu