Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kolega známych hereckých manželov: Všetci sú hotoví z toho, že sú spolu!

Ashton Kutcher a Mila Kunis sú manželmi a majú spolu aj dieťa. Zobraziť galériu (9)
Ashton Kutcher a Mila Kunis sú manželmi a majú spolu aj dieťa. (Zdroj: Instagram/ashtonmila)

LOS ANGELES – Americký herec Topher Grace, predstaviteľ Erica Formana zo sitkomu Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006), považuje manželstvo jeho hereckých kolegov Mily Kunis a Ashtona Kutchera za fascinujúce. Nikto vraj neočakával, že by sa oni dvaja mohli dať niekdy dokopy.

Trojica sa zoznámila pri nakrúcaní spomínaného komediálneho seriálu. V rozhovore s Andym Cohenom v americkej relácií Watch What Happens Live, 37-ročný rodák z New Yorku priznal, že si počas ôsmich rokov nakrúcania nevšimol náznaky toho, že by dvojica mohla niekedy tvoriť manželský pár.

Podľa jeho slov je spomínaný vzťah fascinujúci nielen pre verejnosť, ale aj pre herecké obsadenie obľúbeného seriálu. "Je to ako keď sa dvaja z vašich najlepších priateľov stretnú roky po strednej škole a dajú sa dokopy," vysvetlil pocity z manželského páru, ktorý sa prvý raz pobozkal práve na nakrúcaní komediálneho seriálu, kde stvárňovali Jackie Burkhart a Michaela Kelsa.

Topher Grace, celým menom Christopher John Grace si okrem spomínaného sitkomu zahral vo filmoch Traffic - Nadvláda gangov (2000), Úsmev Mony Lízy (2003), V dobrej spoločnosti (2004), P.S. (2004), Spider-Man 3 (2007), Predátori (2010), Veľká svadba (2013) alebo Interstellar (2014). 

Viac o téme: Ashton KutcherMila KunisTopher Grace
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu