Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Modelka (†31) sa upálila zaživa: Dôvod vás šokuje!

Irina Livshun spáchala samovraždu. Zobraziť galériu (5)
Irina Livshun spáchala samovraždu. (Zdroj: faacebook)

ALMATY - Zúfalí ľudia robia zúfalé veci. A že veľkú beznádej prežívala aj kazachšská modelka Irina Livshun (†31), o tom niet pochýb. Mladá dievčina totiž pred pár dňami spáchala samovraždu, a to zvlášť krutým spôsobom. Poliala sa benzínom a zapálila sa. Blondínku k hroznému činu priviedli depresie z veku a strach z nedostatku pracovných príležitostí.

Irina Livshun si v období dospievania začala plniť svoj detský sen. Presťahovala sa do najväčšieho kazachšského mesta Almaty, kde sa živila modelingom. Sympatická blondínka účinkovala v mnohých reklamách a bola súčasťou takmer každej módnej prehliadky. A hoci mala ešte celý život pred sebou, po móle sa už neprejde. 

Muži zákona našli mladú modelku pred pár dňami mŕtvu. Všetko nasvedčuje tomu, že sa upálila. Ako informujú tamojšie médiá, Irina sa už viackrát pokúsila o samovraždu. Dôvodom jej zúfalého činu mali byť dlhšie trvajúce depresie a finančné problémy.

„Po prekročení tridsiatky začali prvé ťažkosti. Aj napriek tomu, že bola celkom známa, nemala toľko práce, koľko by chcela. Začala si namýšľať, že to súvisí s jej vekom,” povedal na margo toho blondínkin známy. S pribúdajúcimi problémami a komplikáciami sa Irina prestala s priateľmi stýkať a stále viac sa uzatvárala do seba. Škoda. Možno keby požiadala o pomoc, mohlo byť dnes všetko inak...

Viac o téme: Irina Livshun
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu