Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

A Hlupaňou roka sa stáva... Krutý trest pre kráľovnú krásy - Pre pár minút rozkoše jej vzali titul!

Zara Holland sa nad svojou hlúposťou môže už len chytať za hlavu. Zobraziť galériu (12)
Zara Holland sa nad svojou hlúposťou môže už len chytať za hlavu. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Bolo je to treba?! Ešte pred pár dňami bola Zara Holland (20) vnímaná verejnosťou ako Kráľovná krásy. Vlastnou hlúposťou sa však pričinila o to, že jej organizátori súťaže Miss Great Britain korunku a prestížny titu vzali. Dôvod? Šarmantná blondínka sa prihlásila do televíznej reality šou Love Island, kde si bez zábran užila sex pred kamerami. No pekne!

Zara Holland si v septembri minulého roka splnila sen, keď bola zvolená za najkrajšiu ženu Veľkej Británie. Úspech ju tešil o to viac, že pred 30 rokmi súťažila na miss aj jej nemenej sympatická mama Cheryl. Tá sa však z triumfu svojej dcérky dlho neradovala.

V týchto dňoch totiž sladká blondínka o titul Miss Great Britain 2015 prišla. Na prekvapenie mnohých sa Zara rozhodla zúčastniť televíznej reality šou s názvom Love Island, kde vyrobila celkom slušný škandál. Posmelená alkoholom a pobláznená hormónami sa za asistencie kamier vyspala so súperom Alexom Bowenom. 

„V súvislosti s dianím v televíznej šou Love Island musíme s poľutovaním oznámiť, že Zara Holland je formálne zbavená titulu Miss Great Britain. Chápeme, že každý môže robiť chyby, ale ona sa vzhľadom na svoje postavenie správala až príliš nezodpovedne,” znie nemilosrdné stanovisko organizácie, ktorá súťaž krásy organizuje. Bývalú missku trápia výčitky svedomia a podľa vlastných slov jej takéto správanie nie je vôbec bežné. 


Zara Holland v tom nie je sama. Prečítajte si tiež:


VIDEO: Zara Holland a Alex Bowen mali sex za asistencie televíznych kamier. 

Zara Holland

Viac o téme: Zara HollandLove IslandMiss Great Britain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu