Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krutý osud krásky z telenoviel: Choroba ju pripravila o prsia a potom... Bože môj, chúďa!

Lorena Meritano a Ernesto Calzadilla tvorili harmonickú dvojicu. Táto idylka je však už minulosťou. Zobraziť galériu (5)
Lorena Meritano a Ernesto Calzadilla tvorili harmonickú dvojicu. Táto idylka je však už minulosťou. (Zdroj: Instagram)

BOGOTA - Jedna krutá rana za druhou! Argentínska herečka Lorena Meritano (45) môže byť Slovákom známa účinkovaním v telenovelách Divoký anjel alebo Skrytá vášeň. V roku 2014 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka, o ktorý neskôr prišla. Svoj boj s chorobou kráska vyhrala, no kvôli prevencii je nutné, aby si dala odstrániť aj druhé ňadro a vaječníky. To však nie je jediné trápenie, s ktorým sa musí umelkyňa popasovať. Jej manžel, tiež herec, Ernesto Calzadilla (41) totiž podal žiadosť o rozvod.

Herečka Lorena Meritano je známa nielen ako krásna herečka, ale posledné mesiace tiež ako veľká bojovníčka. Kvôli zákernej rakovine totiž prišla o pravý prsník a vlasy, no zároveň sa rozhodla byť oporou a vzorom pre všetky ženy, ktoré sužuje rovnaké trápenie. Kráska známa z telenoviel zapĺňala sociálne siete holohlavými fotkami a vždy ospevovala svojho manžela Ernesta, ktorý jej bol celý čas veľkou oporou. 

Hoci sa herečkin zdravotný stav zlepšil, je nutné, aby si kvôli prevencii dala odstrániť aj ľavý prsník a vaječníky. Krátko pred odchodom na operáciu sa však Lorena dozvedela niečo, čo ju priam zrazilo na kolená. 

„Ernesto Calzadilla, do dnešného dňa môj manžel, ktorý ma sprevádzal na spoločnej ceste, mi dnes povedal, že so mnou už nechce byť. Že ma opúšťa a rozvádza sa so mnou,” zaskočila fanúšikov prostredníctvom sociálnej siete herečka. „Verím, že Boh ma neopustí,” uzavrela kráska, ktorú aktuálne čakajú veľmi náročné chvíle. 

Lorena Meritano je veľká bojovníčka.
Zobraziť galériu (5)
Lorena Meritano je veľká bojovníčka.  (Zdroj: Instagram)
 

 

Viac o téme: Skrytá vášeňLorena MeritanoErnesto CalzadillaDivoký anjel.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu