Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pikantné prekvapenie v súťaži krásy: Kráľovnou sa stal(a) blondínka, ktorá mal(a) penis!

Loiza Lamers sa narodila ako muž. Pred dvoma rokmi podstúpila zmenu pohlavia a dnes sa pýši úspechom v súťaži krásy. Zobraziť galériu (7)
Loiza Lamers sa narodila ako muž. Pred dvoma rokmi podstúpila zmenu pohlavia a dnes sa pýši úspechom v súťaži krásy.

AMSTERDAM - Nezvyčajné! Holandsko žije v týchto dňoch prekvapivými výsledkami televíznej šou Holland´s Next Top Model, ktorej finále sa konalo v pondelok večer. Víťazkou sa totiž stala sexi blondínka Loiza Lamers (20). Tá tajila pred svetom dosť pikantnú informáciu. Narodila sa totiž ako Lucas a ešte donedávna skrývala pod šatami penis.

Blonďavé vlasy, plné pery, štíhla postavička! To je kombinácia, ktorá rajcuje nejedného chlapa. Kaderníčke Loize Lamers dokonca priniesla výhru v televíznej súťaži Holland´s Next Top Model a kontrakt na 50 tisíc eur so známou modelingovou agentúrou. Dvadsaťročná kráska uspela v silnej konkurencii aj napriek tomu, že má nezvyčajnú minulosť. 

Pred pár dňami totiž vyšlo najavo, že Loiza prišla na tento svet ako muž. Fakt, že pred dvoma rokmi podstúpila zmenu pohlavia, pred porotou a celým národom v podstate tajila. „Začalo sa o tom stále viac a viac hovoriť. Viedli sa diskusie na internete, a tak som sa rozhodla, že bude lepšie, ak svoj príbeh vyrozprávam ja sama,” vyjadrila sa na margo toho sympatická blondínka. 

Mladá Holanďanka nechcela, aby jej minulosť nejako ovplyvnila chod súťaže. „Keď som oznámila, že som sa narodila ako chlapec, vedela som, že na seba strhnem veľa pozornosti. Našťastie, reakcie ľudí boli len pekné a milé,” dodala Lamers, ktorá nie je jedinou hviezdou s takýmto osudom. Spomenúť možno napríklad olympionika Brucea Jennera, dnes známeho ako Caitlyn.


Mohlo by vás zaujímať: Zo svalnáča je žena: Preoperovaný celebritný otec pózuje v dámskom magazíne!


Loiza Lamers tromfla všetky tieto súťažiace.
Zobraziť galériu (7)
Loiza Lamers tromfla všetky tieto súťažiace.

Viac o téme: Loiza Lamers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu