Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Svet má nového Winnetoua: Pozrite, ako vyzerá muž, ktorý nahradil legendu!

Nik Xhelilaj (vľavo) je následovníkom Pierra Bricea. Zobraziť galériu (7)
Nik Xhelilaj (vľavo) je následovníkom Pierra Bricea.

BERLÍN - Vydarený následovník, čo poviete?! Albánsky herec Nik Xhelilaj (32) svetu nie je príliš známy, no už v blízkej dobe sa to zmení. Sympatický mladík totiž získal úlohu legendárneho Winnetoua, o ktorom televízia RTL plánuje nakrútiť nový trojdielny film. Pri pohľade na vlasatého svalnáča so zmyselným pohľadom niet pochýb, že náhradu za legendárneho Pierra Bricea (†86) vybrali tvorcovia správne.

Keď sa povie Winnetou, hádam každý si vybaví herca Pierra Bricea, ktorý v legendárnych "mayovkách" stvárnil náčelníka Apačov. Talentovaný a šarmantný francúzsky umelec opustil tento svet začiatkom júna, no už má svojho nástupcu. Je ním fešák z Albánska - Nik Xhelilaj.


Mohlo by vás zaujímať: Krásna sestra Winnetoua: Indiánka Nšo Či má šmrnc aj po viac ako 50 rokoch!


Nemecká televízia RTL totiž nakrúca nový trojdielny film o Winnetouovi a ústrednú postavu by mal stvárniť práve spomínaný herec. „Hľadali sme nového náčelníka Apačov takmer po celom svete,” povedal v rozhovore pre Bild režisér Philipp Stölzl. Keď sa Nik objavil na konkurze, bolo mu hneď jasné, že našli víťaza. 

Samotný Xhelilaj si je veľmi dobre vedomý, že práca na tomto filme nebude vôbec jednoduchá. „Keďže pochádzam z Albánska, kde som aj vyrastal, Winnetoua nepoznám. Samozrejme mám obavy, ale s príbehom som sa už dokoknale zoznámil a prípravu nepodceňujem,” vyjadril sa novodobý náčelník Apačov, ktorého budú môcť fanúšikovia "mayoviek" vidieť v akcii už v roku 2016.

Nik Xhelilaj má výzorovo všetky predpoklady na to, aby Winnetoua stvárnil dôveryhodne.
Zobraziť galériu (7)
Nik Xhelilaj má výzorovo všetky predpoklady na to, aby Winnetoua stvárnil dôveryhodne.

Viac o téme: WinnetouPierre BriceNik Xhelilaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu