Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Legendárny Winnetou je spať: Poriadne nabúchaný a Old Shatterhand... No, nič moc!

Nik Xhelilaj a Wotan Wilke Möhring sú novými hviezdami príbehu o Winnetouovi.  Zobraziť galériu (13)
Nik Xhelilaj a Wotan Wilke Möhring sú novými hviezdami príbehu o Winnetouovi. (Zdroj: rtl)

BERLÍN - Na topkách sme vás už minulý rok informovali o tom, že Nemci plánujú oživiť príbeh o Winnetouovi. Televízna stanica RTL nakrútila trojdielny film, ktorý by mal mať premiéru v decembri. Náčelníka Apačov v ňom stvárnil sympatický Abánec Nik Xhelilaj (32), ktorého telo je veru hodné obdivu. Úloha Old Shatterhanda prischla nemeckému hercovi Wotan Wilke Möhringovi (49). Ženy, čo na neho hovorite?

Ako prezrádzajú upútavky, premiéra trojdielneho filmu s názvom Winnetou & Old Shatterhand je naplánovaná na december. Režisér Philipp Stölzl sa v rozhvore pre Bild netajil tým, že predstaviteľa náčelníka Apačov hľadali po celom svete. Prestížnu úlohu napokon získal svalnatý herec Nik Xhelilaj z Albánska.

O tom, kto stvárni jeho pokrvného brata sa až tak veľmi nehovorilo. Dnes je už jeho meno známe. Old Shatterhanda si zahral Wotan Wilke Möhring, ktorému však charizma pôvodného predstaviteľa Lexa Barkera akosi chýba. Čo poviete? 

Winnetou - Albánec Nik Xhelilaj nahradil Francúza Pierre Bricea, ktorý zomrel v lete minulého roka.
Zobraziť galériu (13)
Winnetou - Albánec Nik Xhelilaj nahradil Francúza Pierre Bricea, ktorý zomrel v lete minulého roka.  (Zdroj: Jadran Film a RTL)

Old Shatterhand - Nemecký herec Wotan Wilke Möhring budú mnohí porovnávať s Lexom Barkerom. Ten opustil tento svet v roku 1973 ako 54-ročný.
Zobraziť galériu (13)
Old Shatterhand - Nemecký herec Wotan Wilke Möhring budú mnohí porovnávať s Lexom Barkerom. Ten opustil tento svet v roku 1973 ako 54-ročný.  (Zdroj: Jadran Film a RTL)

Nšo-či - Mexická herečka Iazua Larios si zahrala úlohu, ktorá kedysi preslávila krásnu Parížanku Marie Versini.
Zobraziť galériu (13)
Nšo-či - Mexická herečka Iazua Larios si zahrala úlohu, ktorá kedysi preslávila krásnu Parížanku Marie Versini.  (Zdroj: Jadran Film a RTL)

VIDEO: Trailer k filmu s názvom Winnetou & Old Shatterhand.​

Viac o téme: WinnetouNik XhelilajWotan Wilke Möhring
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu