Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V Hollywoode sa zrodil nový sexsymbol: Z nevýrazného ťuťka je brutálny svalnáč!

John Krasinski ako ho pozná väčšina z nás. Zobraziť galériu (7)
John Krasinski ako ho pozná väčšina z nás. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je v životnej forme! John Krasinski (36) nikdy nebol prototypom hollywoodskeho fešáčika. V záplave svalnáčov a idolov bol vždy akýsi obyčajný a ľahko prehliadnuteľný. To však dnes už neplatí. Umelec totiž podstúpil premenu, ktorej výsledkom je dych vyrážajúce sexi telo.

Sánka dolu! John Krasinski je americký herec, ktorý vám môže byť známy z niektorých romantických filmov alebo seriálu The Office. Najnovšie sa umelec predvedie aj v inom žánri - v akčnom thrilleri 13 hodín: Tajní vojaci z Bengházi, kvôli ktorému strávil dlhé hodiny v posilňovni. 

A že tá námaha stála skutočne za to, potvrdzuje pohľad na Johnovo vyzlečené telo. Svaly v kombinácii s hustou bradou dodali Krasinskému sexepíl. Samotný herec dokonca v nedávnom rozhovore priznal, že sám seba nespoznáva. Stalo sa mi, že keď som vyšiel zo sprchy, tak mi preletelo mysľou - Kto, dočerta, je ten fešný chlapík a prečo nás prišiel okradnúť? A prečo je vlastne nahý?” reagoval so smiechom pre USA Today.

„Keby mi niekto povedal, že raz budem milovať posilňovanie, určite by som mu neveril,” dodal John, pre ktorého je najväčším komplimentom, keď ľudia, ktorých stretne, sú z neho v obrovskom šoku. 

Hmmm.. Takéto telo skrýva John Krasinski pod šatami.
Zobraziť galériu (7)
Hmmm.. Takéto telo skrýva John Krasinski pod šatami.  (Zdroj: Paramount Pictures)

VIDEO: Trailer k filmu 13 hodín: Tajní vojaci z Bengházi.

13 hodín - trailer
 

Viac o téme: 13 hodínJohn Krasinski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu