Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sexi speváčka ukázala výstavné telo: Nebudete ju vedieť dostať z hlavy!

Kylie Minogue sa pár rokov pred 50-tkou pýši výstavnou postavičkou. Zobraziť galériu (10)
Kylie Minogue sa pár rokov pred 50-tkou pýši výstavnou postavičkou.

LONDÝN - Retuš nepotrebuje! Speváčka Kylie Minogue (47) oslávi o tri roky okrúhlu 50-tku, no pri pohľade na ňu to znie priam neuveriteľne. V boji so starobou blondínka zrejme podstúpila nejaké skrášľujúce zákroky, ale očividne ich využíva s mierou. Výstavná je však aj postava rodáčky z Austrálie. Potvrdzujú to najnovšie zábery, na ktorých pózuje v obyčajnej spodnej bielizni a napriek tomu je neskutočne sexi.

Stále rovnako zvodná! Kylie Minogue má na konte množstvo skladieb, ktoré sa stali veľkými hitmi. K nim patrí napríklad pieseň s názvom Can't Get You Out Of My Head. Na tú si spomenú pri pohľade na najnovšie fotky speváčky asi mnohí. Jej výstavné telo totiž nejde dostať von z hlavy.

Blondínka sa odhalila v rámci reklamy pre istú značku spodnej bielizne. Hoci ide o pomerne jednoduché kúsky, ktoré sú skôr pohodlné než dráždivé, Kylie v nich aj tak vyzerá sexi. „Zdieľame rovnakú vášeň pre slobodu a je to radosť takto to spoločne vyjadriť,” okomentovala spoluprácu speváčka.

Kylie síce podľa názorov mnohých vyzerá božsky, ona sama je však k sebe dosť kritická. „Niekedy sa ráno pozriem do zrkadla a mám pocit, akoby som mala 94 rokov. Tak vyzerá realita pred tým, než si na seba dám mejkap,” povedala Minogue v rozhovore pre magazín Elle. Neretušované zábery z fotenia však dokazujú, že so speváčkou grafici veľa roboty nemajú. 

Video z fotenia potvrdzuje, že Kylie Minogue retuš nepotrebuje.
Zobraziť galériu (10)
Video z fotenia potvrdzuje, že Kylie Minogue retuš nepotrebuje.

Viac o téme: Kylie Minogue
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu