Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hollywoodsky pár ukázal vyrastené deti: Známy herec vyzerá ako ich dedo!

Deti prominentného páru sa v priebehu 5 rokov, pochopiteľne, dosť zmenili. Zobraziť galériu (5)
Deti prominentného páru sa v priebehu 5 rokov, pochopiteľne, dosť zmenili.

JERUZALEM - Ten čas ale letí! Známy hollywoodsky pár Catherine Zeta-Jones (45) a Michael Douglas (70) ešte pred pár rokmi riešil hlbokú manželskú krízu, ktorá je dnes už, našťastie, zažehnaná. Myseľ hereckej dvojice v týchto dňoch zamestnávajú ale zrejme iné problémy. Ich ratolesti totiž momentálne prechádzajú pubertou, ktorá je neľahkou skúškou pre každého rodiča. Úspešný herec to má o to ťažšie, že je vo veku, kedy by si mal užívať dôchodok a vnúčatá.

Krásna rodinka! Michael Douglas je americký herec, ktorý sa nikdy netajil tým, že má židovských predkov. Práve naopak, rád sa tým chváli. Obdivuhodná je však aj jeho kariéra a preto si pred pár dňami prevzal ocenenie The Genesis Prize, ktoré je akousi poctou pre úspešných jedincov židovskej komunity.

Umelcovi robili na slávnostnom podujatí spoločnosť jeho najbližší. Manželka Catherine Zeta-Jones bola už tradične, oslnivo krásna, no pozornosť na seba strhávali aj ratolesti prominentnej dvojice. Syn Dylan Michael oslávi čoskoro 15.narodeniny, usmievavá dcéra Carys Zeta je už dvanásťročná slečna. Douglas sa stal otcom brunetkiných detí v pomerne neskorom veku, a tak dnes vedľa nich vyzerá ako ich dedko. 

V rozhovoroch sa herec nikdy netajil tým, že majú veľmi vrúcny vzťah. Keď v minulosti bojoval s rakovinou hrtana, deti vedeli o všetkom, čo prežíva. „Je to strašidelný svet. Ale zdôrazňoval som im, že je potrebné mať nádej. Párkrát som ich so sebou vzal aj do nemocnice. Boli trpezliví a zhovievaví, keď som ležal na gauči a nebol som schopný ani vstať,” prezradil Douglas, ktorý svoj boj vyhral a so svojími najbližšími to patrične oslávil. 

Viac o téme: Catherine Zeta-JonesMichael DouglasDylan Michael DouglasCarys Zeta Douglas.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu