Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bradavky predvádzala úplne bez hanby: Skutočná panička z New Yorku vyvenčila vnady!

Kelly Killoren-Bensimon v uliciach prevetrala svoje prsia. Zobraziť galériu (6)
Kelly Killoren-Bensimon v uliciach prevetrala svoje prsia.

NEW YORK – Podprsenku nepotrebuje! Kelly Killoren-Bensimon (46), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v reality šou Skutočné paničky z New Yorku, si aj v zrelom veku trúfa na dráždivé outfity. Potvrdila to pred pár dňami, keď sa ulicami premávala v priesvitnom tope, pod ktorým bola naostro. Na vrch si síce plavovláska obliekla sako, no pri chôdzi hrdo ukazovala okoloidúcim svoje bradavky.

Sexi aj s päťdesiatkou na krku! V súčasnosti už vôbec neplatí, že zrelé ženy preferujú konzervatívnosť a usadlejší imidž. Stále častejšie sa stretávame so štyridsiatničkami, či päťdesiatničkami, ktoré svojím zovňajškom hravo tromfnú mladšie ročníky. Na svoj vek rozhodne nevyzerá ani Kelly Killoren-Bensimon, ktorá účinkovala v reality šou Skutočné paničky z New Yorku.

Bývalá modelka si stále udržiava svoju postavu a pohľad na jej tvár prezrádza, že sa stará aj o pleť. Roky jej však vo veľkej miere uberajú mladistvé a dráždivé outfity, ktoré newyorska panička preferuje. Pred pár dňami si napríklad vyrazila v priesvitnom tope bez podprsenky, vďaka čomu si hocikto mohol obzrieť jej prsia.

A hoci by mnoho mužov nesúhlasilo, vnady vraj nie sú najkrajšou časťou plavovláskinho tela. „Ľudia hovoria, že sú to nohy. Moje deti by vám povedali, že úsmev,” prezradila v jednom z dielov reality šou Kelly, ktorá má s módnym fotografom Gillesom Bensimonom dve dcéry. Ktovie, či z nich vyrastú rovnaké kočky, ako je ich známa mamina...

Kelly Killoren-Bensimon sa premávala v uliciach bez podprsenky. Priesvitný top odhalil bradavky.
Zobraziť galériu (6)
Kelly Killoren-Bensimon sa premávala v uliciach bez podprsenky. Priesvitný top odhalil bradavky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu