Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hollywoodska kráska vyvenčila prsia: Preboha, kto je tá mátoha v rozgajdanom tričku?!

Katie Holmes vyzerá v súkromí dosť odpudivo. Zobraziť galériu (5)
Katie Holmes vyzerá v súkromí dosť odpudivo.

NEW YORK – Videla sa vôbec v zrkadle?! Keď sa Katie Holmes (36) ukáže v spoločnosti, kamery a blesky fotografov ju zachytávajú dokonale upravenú a nahodenú. V súkromí však herečka vyzerá ako úplne iná žena. Pred pár dňami sa vybrala na nákupy a svojím vzhľadom okoloidúcich priam desila. S nenalíčenou tvárou, neučesanými vlasmi a v rozgajdanom tričku bez podprsenky pôsobila veľmi zanedbaným dojmom.

Od hviezdy má ďaleko! Hoci sa na nás hollywoodske krásky z televíznych obrazoviek a stránok magazínov usmievajú vždy dokonale upravené, v súkromí sú aj ony úplne obyčajné ženy. Mnohé z nich sú dokonca bez vyzývavých outfitov a nánosov líčidiel zmenené na nepoznanie. Do tejto skupiny patrí napríklad aj herečka Katie Holmes.

Bývalá manželka Toma Cruisa to dokonca s prirodzenosťou až preháňa. Po newyorských uliciach sa totiž bežne promenáduje tak, akoby práve vstala z postele. Aj pred pár dňami, keď ju paparazzi nafotili na nákupoch s dcérkou Suri, vyzerala brunetka dosť zanedbane.

Nenalíčená tvár odhalila všetky nedostatky, vrátane vrások a vačkov pod očami. Vlasy mala Katie ledabolo zopnuté, no čerešničkou na torte bolo rozgajdané šedé tričko, pod ktoré si herečka nevzala podprsenku. Medzi hviezdami nie je jediná, čo si na tento kúsok spodnej bielizne nepotrpí. Avšak pri pohľade na jej vnady, ktoré už podľahli gravitácii, by nebolo na škodu, keby si ju Holmes v budúcnosti predsa len obliekla. 

Katie Holmes asi vyrazila na nákupy bez toho, aby sa videla v zrkadle.
Zobraziť galériu (5)
Katie Holmes asi vyrazila na nákupy bez toho, aby sa videla v zrkadle.


Prečítajte si tiež:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu