Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dcéra Toma Cruisa zatienila slávnu mamu: Pozrite, tá by jej mohla dávať lekcie!

Katie Holmes by sa od svojej dcéry Suri mala čomu priučiť. Zobraziť galériu (10)
Katie Holmes by sa od svojej dcéry Suri mala čomu priučiť. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Malá slečna dokonalá! Hoci manželstvo Toma Cruisa (54) a Katie Holmes (37) stroskotalo, vzišla z neho dcérka Suri, o ktorej ešte rozhodne budeme veľa počuť. 10-ročná školáčka si totiž už v útlom veku potprí na svoj zovňajšok a na verenosti sa ukazuje vždy vyfintená. Pri pohľade na jej hviezdnu matku a jej neupravené vlasy, nenalíčenú tvár i všedné outfity sa až človeku nechce veriť, že je medzi nimi rodinné puto.

Tie dve patria k sebe?! Túto otázku si pri pohľade na Katie Holmes a jej dcéru Suri kladú asi mnohí. Kým herečka si na svoj imidž príliš nepotrpí, 10-ročná slečinka chodí vyobliekaná, akoby si práve odbehla z detskej módnej prehliadky.

Inak tomu nebolo ani pred pár dňami, keď na dvojicu narazili bulvárni fotografi na newyorskom letisku. Katie si nenalíčenú tvár schovávala za slnečné okuliare, vlasy mala ledabolo zopnuté na vrchu hlavy a neohúrila ani outfitom. Zato Suri vyzerala v srdiečkovaných šatičkách a s mašľou vo vlasoch tip-top.

Aj napriek tomu, že je mladá slečna rozkošná, jej slávny otec - Tom Cruise nemá potrebu sa s ňou stýkať. Podľa medializovaných informácii sa nevideli ani nepočuli už zhruba tri roky. „S dcérou nemá žiaden vzťah,” uviedol pre US Weekly zdroj z hercovho okolia. Smutné, však?!

Katie Holmes sa úprave zovňajšku príliš nevenuje. Jej dcéra Suri si potrpí na to, aby bola tip-top.
Zobraziť galériu (10)
Katie Holmes sa úprave zovňajšku príliš nevenuje. Jej dcéra Suri si potrpí na to, aby bola tip-top.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Tom CruiseKatie HolmesSuri Cruise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu