Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Exmanželka Toma Cruisa nebola nikdy taká sexi: Mokré FOTO ako dôkaz!

Katie Holmes už dávno nebola taká sexi, ako je na na najnovších fotkách. Zobraziť galériu (7)
Katie Holmes už dávno nebola taká sexi, ako je na na najnovších fotkách.

LOS ANGELES - To je ale prekvapenie! Hnedé oči a dievčenská tvárička sú zbrane, na ktoré herečka Katie Holmes (36) kedysi zbalila slávneho Toma Cruisa (53). V roku 2012 sa však prominetná dvojica rozviedla, čo sa podpísalo aj na brunetkinom zovňajšku. Vyzerala akosi strhane a keď ju nafotili paparazzi, od krásky mala veru ďaleko. Na najnovších fotkách, ktoré zdobia aktuálne vydanie magazínu Ocena Drive, je však umelkyňa opäť kočka a podľa mnohých má viac sexepílu, než kedykoľvek predtým.

Vzali ju do parády! Stránky časopisov a prestížnych magazínov bežne zdobia známe ženy, ktoré na fotkách vyzerajú očarujúco a bezchybne. Svoj podiel na tom majú šikovné ruky stylistov, vizážistov a grafikov. Nečudo, že keď pre decembrové vydanie Ocean Drive pózovala Katie Holmes, zmenila sa na dokonalú krásku. 

Zmyselné pózy, dráždivé outfity a vzhľad mokrých vlasov dodali herečke obrovskú dávku sexepílu. Popri tom, ako sa Katie zahrala na modelku, poskytla magazínu tiež rozhovor, v ktorom otvorene reagovala na rôzne otázky. 

Neľutujem nič, čo som kedy urobila. Zo všetkého som sa poučila a riadim sa heslom, že každá skúsenosť človeka niekam posúva,” poznamenala brunetka, ktorá by v týchto dňoch oslávila s Tomom Cruisom deviate výročie sobáša. Dvojica sa rozviedla v roku 2012.

Keď vezmú Katie Holmes do parády šikovné ruky, mení sa na atraktívmu kočku.
Zobraziť galériu (7)
Keď vezmú Katie Holmes do parády šikovné ruky, mení sa na atraktívmu kočku.


Mohlo by vás zaujímať: Hollywoodska kráska vyvenčila prsia: Preboha, kto je tá mátoha v rozgajdanom tričku?!


Viac o téme: Katie Holmes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu