Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Boháčka Geissenová slávila polstoročie v exotike: Pozrite na tú cicu v miniatúrnych bikinách!

Carmen Geiss vyzerá vo svojich 50 rokoch fantasticky. Zobraziť galériu (8)
Carmen Geiss vyzerá vo svojich 50 rokoch fantasticky.

SVÄTÁ LUCIA – Mein Gott! Známa televízna postavička Carmen Geiss je už nielen šialene bohatá, ale aj pekne stará. Svojská blondínka totiž včera oslávila okrúhle 50. narodeniny. Pri tej príležitosti pre denník Bild porozprávala, ako sa v koži päťdesiatničky cíti a pridala aj zábery v provokatívnych bikinách. Niet pochýb, že pri pohľade na ňu sa zalizuje nielen jej zákonitý Róóóbert (51).

Čože je to päťdesiatka?! Televízna boháčka Carmen Geiss sa v týchto dňoch nachádza v Karibiku, kde si spoločne so svojou rodinou užíva oddych a sladké ničnerobenie. Včerajšok sa však pre prsnatú blondínku niesol v duchu výnimočnosti. Oslavovala totiž svoje 50. narodeniny. „Tento deň je nezabudnuteľný. Moji najbližší si pre mňa pripravili jedno prekvapenie za druhým, a to počas celých 50 hodín,” neskrývala svoje nadšenie na facebooku hviezdna Nemka, ktorej gratulovali aj viaceré domáce média.

Spomenúť možno napríklad denník Bild. Tomu televízni boháči poskytli aj fotku čerstvej päťdesiatničky v dráždivých bikinách so zvieracím vzorom. Carmen v nich vyzerá priam fantasticky a pri pohľade na ňu môžu zblednúť závisťou aj oveľa mladšie ročníky. Čo teda tá Geissenka pre svoj zovňajšok robí? „Prisahám na  krémovanie, krémovanie a ešte raz krémovanie. Samozrejme, denne šport a a vyvážená strava. A nesmiem zabudnúť na návštevu kaderníka, pretože sa po nej stále cítim báječne,” prezradila v rozhovore pre Bild dvojnásobná matka, ktorá za pozitívnu stránku starnutia považuje nadobudnuté skúsenosti.

Zo zvyšujúceho sa čísla v kolónke vek nemusí mať Carmen zbytočné vrásky. Jej manžel Robert je z nej totiž aj po rokoch úplne paf. „Páči sa mi dokonca ešte viac, ako v deň nášho zoznámenia,” poznamenal pre spomínaný denník svojský blondiak. A čo na čerstvú päťdesiatničku hovoríte vy?!

Boháčka Carmen Geiss na svoj vek rozhodne nevyzerá.
Zobraziť galériu (8)
Boháčka Carmen Geiss na svoj vek rozhodne nevyzerá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu