Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najnovšie FOTO známej herečky vás zarazí: Vážení, ona sa na seba vôbec nepodobá!

Renée Zellweger Zobraziť galériu (8)
Renée Zellweger (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ako iný človek! Renée Zellweger (48) kvôli filmovým úlohám už neraz podstúpila zmenu svojho vzhľadu. Spomenúť možno počiny o Bridget Jonesovej, kvôli ktorým priberala a chudla. Herečka najnovšie prekvapila zmenou vizáže, ktorú podstúpila kvôli účinkovaniu vo filme s názvom Judy. Povedzte úprimne, spoznali by ste ju?

Nový účes dokáže človeka výrazne zmeniť. Dokazujú to aj fotky k pripravovanému filmu Judy, v ktorom stvárni ústrednú postavu herečka Renée Zellweger. Umelkyňa, ktorú všetci poznajú ako blondínku s dlhou hrivou, sa pred kamerami predvedie s krátkymi tmavými vlasmi. 

Spomínaný počin zachytáva posledné dni života hollywoodskej ikony Judy Garland. Tá bola závislá od alkoholu a liekov proti bolesti. Zomrela ako 47-ročná, keď sa predávkovala barbiturátmi.  

Podľa medializovaných informácií by sa dej filmu mal zamerať na posledné roky herečkinho života. Divákom bude znázornený jej boj s manažmentom, keď túžila byť mimo pozornosti a chcela byť doma s deťmi, i románik s muzikantom Mickey Deansom. 

Renée Zellweger ako hollywoodska ikona Judy Garland.
Zobraziť galériu (8)
Renée Zellweger ako hollywoodska ikona Judy Garland.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Renée ZellwegerJudy Garland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu