Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Mladá herečka to pohnojila: Pohroma na červenom koberci!

Obľúbenou farbou Dakoty Fanning je očividne biela. Zobraziť galériu (7)
Obľúbenou farbou Dakoty Fanning je očividne biela.

NEW YORK - Ako porcelánová bábika! Jednou z filmových noviniek tohto roka je aj dráma s názvom Franny, v ktorej stvárňujú ústredné postavy charizmatický herec Richard Gere (65) a jeho kolegyňa Dakota Fanning (21). V piatok večer sa obaja zúčastnili slávnostného premietania počinu, kde bola mladá umelkyňa priam neprehliadnuteľná. So svetlými vlasmi, extrémne bielou pokožkou a odetá v šatách rovnakej farby to totiž poriadne prepískla.

Dakota Fanning odštartovala svoju kariéru už v útlom detstve a vo svojich dvadsaťjeden rokoch má za sebou účinkovanie vo viacerých väčších filmoch. Najnovšie stvárnila jednu z ústredných postáv v dráme s názvom Franny, o ktorej sa určite bude ešte veľa hovoriť. A nielen preto, že v nej účinkuje aj hviezdny Richard Gere.

V piatok večer sa v rámci filmového festivalu Tribeca konala slávnostná premiéra spomínaného diela. Na červenom koberci, samozrejme, nechýbali autori a herci, ktorí drámu vytvorili. Azda najviac pozornosti si vyslúžila Dakota Fanning. Mladá herečka totiž už z diaľky priam svietila.

Pre umelkyňu sú totiž typické výrazné blonďavé vlasy a extrémne bledá pleť. Tú Dakota pomerne rada zvýrazňuje nevhodne zvolenými outfitmi. Inak tomu nebolo ani teraz, herečka sa obliekla do bielych saténových šiat a svojím vzhľadom pripomínala porcelánovú bábiku. Netreba zvlášť poukazovať na to, že výrazný mejkap tento dojem len viac umocnil. 

Dakota Fanning svojím vzhľadom pripomínala porcelánovú bábiku.
Zobraziť galériu (7)
Dakota Fanning svojím vzhľadom pripomínala porcelánovú bábiku.

Trailer k filmu Franny

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu