Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Princ Charles vyvenčil vráskavú Camillu, všetci očumovali prsia v latexe!

Camilla sa po dlhšej dobe ukázala v spoločnosti. Pohľady prítomných však pútala latexová prsaňa Sofia Hayat. Zobraziť galériu (15)
Camilla sa po dlhšej dobe ukázala v spoločnosti. Pohľady prítomných však pútala latexová prsaňa Sofia Hayat.

LONDÝN – Zatienili hlavné hviezdy! Býva zvykom, že na premiére nového filmu sú v centre pozornosti najmä jeho tvorcovia a účinkujúci herci. Na slávnostnom premietaní počinu Druhý báječný hotel Marigold však boli stredobodom skôr návštevníci. V prípade princa Charlesa (66) a jeho ženy Camilly (67) to ani inak byť nemohlo. Členov kráľovskej rodiny sa ale usilovala tromfnúť nie príliš známa umelkyňa Sofia Hayat (30). Tá výberom outfitu mnohých pobúrila.

Asi len málokto vedel pochopiť, prečo princ Charles dlhé roky podvádzal svoju atraktívnu manželku Dianu s o rok staršou milenkou Camillou Parker Bowles. V apríli 2005 spečatila dvojica svoju lásku manželstvom a odvtedy sa ruka v ruke ukazujú aj na verejných podujatiach. Naposledy sa prominentný párik objavil na slávnostnej premiére filmu Druhý báječný hotel Marigold.

Camilla si bola vedomá toho, že fotografii na podujatí nebudú chýbať, a tak si dala na svojom zovňajšku záležať. Vďaka výrazným šperkom bola priam neprehliadnuteľná, no jej tvár už dávno nie je to, čo bývala. Blondínka má napokon už svoj vek. Podľa vrások je ale očividné, že stále viac populárne botoxové injekcie a skrášľujúce procedúry v jej živote nemajú miesto.

Ku kráse si však určite pomáha všestranná umelkyňa Sofia Hayat, ktorá členom kráľovskej rodiny – čo sa týka vzbudenej pozornosti – celkom slušne konkurovala. Bollywoodska tmavovláska totiž zavítala na červený koberec v latexových šatách, z ktorých jej doslova kypeli bujné vnady. Niet pochýb, že obdarenú dominu si obzerali nielen prítomní páni, ale aj dámy. Kráľovských hostí nevynímajúc. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu