Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Princezná nemala šancu! Kokaínová kráľovná v nahých šatách a operená milenka ju zatienili

Princezná Beatrice pri šoubiznisových hviezdach nemala šancu zažiariť. Zobraziť galériu (14)
Princezná Beatrice pri šoubiznisových hviezdach nemala šancu zažiariť.

LONDÝN – Úplne nevýrazná! Býva zvykom, že keď sa v spoločnosti ukáže člen kráľovskej rodiny, hneď je stredobodom pozornosti. V prípade princeznej Beatrice (26) to však príliš neplatí. Na nedávnom podujatí, ktorého sa zúčastnili aj viaceré šoubiznisové hviezdy, bola ľahko prehliadnuteľná. Napokon, popri odvážnych outfitoch modelky Kate Moss (41) a priateľky Roberta Pattinsona (28) ani veľmi nemala šancu.

Tehotnej Kate by sa to určite nestalo! Nie je žiadnym tajomstvom, že v kráľovskej rodine panujú občas napäté vzťahy. Verejne sa hovorí o žiarlivosti princeznej Beatrice, ktorá má manželku svojho bratranca Williama pekne v zuboch. Brunetka s modrou krvou totiž kráske závidí jej popularitu u ľudí a tiež aj to, že je stredobodom pozornosti, kdekoľvek sa objaví. Že nejde len o akési fámy vypustené z Buckinghamského paláca, sa potvrdilo aj na štvrtkovom podujatí, kde dcéra princa Andrewa veľa rozruchu nenarobila.


Prečítajte si tiež:  Nenávisť v kráľovskej rodine: Tehotnú Kate by najradšej...


Beatrice totiž zavítala na podujatie spojené s exhibíciou tvorby slávneho návrhára Alexandra McQueena, ktorý v roku 2010 spáchal samovraždu. Pri pohľade na princeznú bolo očividné, že na výbere outfitu a úprave vizáže si dala záležať. No popri kráskach zo šoubiznisu príliš neohúrila.

V porovnaní s kráľovskou dedičkou bola modelka Kate Moss neprehliadnuteľná. Postarali sa o to odvážne čipkované šaty, ktorého toho z manekýnkinho tela dosť odhaľovali. Kráska preslávená aj kokaínovým škandálom tak rozhodne patrila k najdráždivejšie oblečeným dámam večera.

Výstredný bol aj outfit speváčky FKA Twiggs, ktorá je viac známa vďaka vzťahu s hercom Robertom Pattinsonom. Exotická kráska si obliekla pestrofarebný model, v ktorom pripomínala papagája. Nebola však jediná, kto  čerpal inšpiráciu v zvieracej ríši. Ostatné modely si môžete pozrieť v GALÉRII. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu