Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tehotná vojvodkyňa ako krutá tyranka: Kate, do čoho si sa to navliekla?!

Kate Middleton pripomínala krutú Cruellu z rozprávky 101 dalmatíncov. Zobraziť galériu (8)
Kate Middleton pripomínala krutú Cruellu z rozprávky 101 dalmatíncov.

LONDÝN – Ako z rozprávky! Tehotná vojvodkyňa Kate Middleton (33) je považovaná za najštýlovejšiu dámu britskej kráľovskej rodiny. Občas sa však aj ona objaví v spoločnosti v outfite, ktorý možno označiť ako krok vedľa. Príkladom sú šaty s dalmatínskou potlačou typickou pre krutú zlodejku psíkov Cruellu.

Vie to aj lepšie! Kate Middleton už čoskoro privedie na svet svoje druhé bábätko, no povinnostiam vyplývajúcim z jej postavenia sa ešte naplno venuje. Pred pár dňami sa napríklad zúčastnila umeleckej výstavy, kde už tradične rozdávala úsmevy na všetky strany. Sympatickej brunetke tehotenstvo mimoriadne prospieva a aj napriek medializovaným informáciám, že za múrmi paláca panuje dusná atmosféra, vyzerala spokojne a šťastne.

Celkový dojem však trošku kazil outfit, ktorý si Kate na danú príležitosť obliekla. Obľúbená brunetka totiž stavila na šaty s výraznou dalmatínskou potlačou, ktorá je typická pre rozprávkovú postavičku Cruellu. Tá v Disneyho príbehu robí všetko preto, aby si z kože malých psíkov mohla dať urobiť luxusný kabát. Vojvodkyňa, našťastie, kvôli šatám žiadne zvieratko netýrala. Očiam módnych kritikov ale príliš neulahodila. Takýto druh potlače bol totiž trendy v roku 2011. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu