Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Atraktívna hviezda radikálne zmenila imidž: Och, vyzerá ako stará teta!

Kylie Minogue je považovaná za atraktívnu ženu. Zobraziť galériu (9)
Kylie Minogue je považovaná za atraktívnu ženu.

LONDÝN – Ako úplne iná žena! Speváčka Kylie Minogue (46) je na hudobnej scéne dlhé roky, v priebehu ktorých si vybudovala imidž zvodkyne a sexice. Tieto prívlastky ju však pri pohľade na aktuálne zábery príliš nevystihujú. Umelkyňa povestná blonďavou hrivou sa totiž zmenila na nepoznanie. S krátkymi tmavými vlasmi stratila všetok šarm a namiesto popovej divy pripomína usadlú tetušku.

Krok vedľa! Pre Kylie Minogue sú už od nepamäti charakteristické blonďavé vlny a dokonalé outfity. Speváčka ohuruje svojím zjavom na všetkých spoločenských podujatiach, ale aj v súkromí. Čo sa týka vizáže, je ako chameleón. Raz zo seba urobí éterickú krásku, inokedy zmyselnú dračicu. Imidž, s ktorým sa predviedla na stránkach aktuálneho vydania ruského magazínu Tatler, však za vydarený rozhodne nemožno považovať.

Drobná umelkyňa má na spomínaných záberoch krátke tmavé vlasy. Našťastie, Kylie sa túto radikálnu zmenu rozhodla podstúpiť len s pomocou parochne. S nelichotivým účesom totiž podľa viacerých názorov pripomína hlavu klanu Kardashianovcov – šesťdesiatročnú Kris Jenner, či herečku Lizu Minnelli, ktorá o dva roky oslávi okrúhlu sedemdesiatku. Nie príliš dobrý dojem z fotografií nedokázali zachrániť ani zmyselné pózy a outfit pozostávajúci zo spodnej bielizne. 

Kylie Minogue vyzerá s parochňou ako úplne iná žena.
Zobraziť galériu (9)
Kylie Minogue vyzerá s parochňou ako úplne iná žena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu