Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi FOTO boháčky Geissenovej: Chlapi, pozerajte a slintajte!

Carmen Geiss sa kedysi pýšila takouto postavičkou. Zobraziť galériu (6)
Carmen Geiss sa kedysi pýšila takouto postavičkou.

DÜSSELDORF – Róóóbert, ty máš ale doma samicu! Toto si zrejme pri pohľade na boháčku Carmen Geiss (49) povie nejeden chlap. Svojská blondínka totiž v poslednej dobe výrazne schudla a má postavičku ako lusk. Vďaka nej sa v minulosti dokonca živila ako modelka a pohľad na jej archívne fotografie ulahodí hádam každému mužskému oku.

Manželia Geissenovci sú dobre známi najmä vďaka svojmu bohatstvu a okázalému spôsobu života. Šou mapujúca ich život a potulky po svete sa vysiela vo viacerých krajinách, vrátane Slovenska.  A hoci Carmen v súčasnosti každý vníma skôr ako speváčku, v minulosti ju živil najmä modeling.

S dokonalými krivkami, i výrazne menšími vnadami, pózovala boháčka aj v plavkách. V súvislosti s tým treba uznať, že postavičku mala priam ukážkovú. V roku 1982 dokonca získala titul Miss Fitness. S Róbertom sa Carmen zoznámila ako 17 ročná, keď sa stala manekýnkou značky Uncle Sam. Tú vlastnil milionár v tom čase spoločne so svojím bratom.

Ešte donedávna bola Carmen zhruba o 15 kíl ťažšia, no dnes sú jej krivky pomaly rovnako dokonalé ako kedysi. Ktovie, či by však vzhľadom na svoj vek mala ešte vo svete modelingu šancu...

Carmen Geiss ako modelka.
Zobraziť galériu (6)
Carmen Geiss ako modelka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu