Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Radikálna operácia najznámejšej silikónky: Zbavila sa melónov, je z nej normálna žena!

Katie Price si dala zmenšiť prsia o päť čísel. Vďaka tomu vyzerá prirodzenejšie. Zobraziť galériu (7)
Katie Price si dala zmenšiť prsia o päť čísel. Vďaka tomu vyzerá prirodzenejšie.

LONDÝN – Konečne! Katie Price (36) je vo svete známa najmä vďaka neprirodzene veľkým prsiam, ktoré ochotne a rada pretŕča pri každej možnej príležitosti. Hoci sa pasuje do pozície speváčky, modelky, či spisovateľky, najviac vody namútila práve vďaka svojim silikónom. Tie sú však najnovšie už minulosťou. Kontroverzná Angličanka si totiž ľahla pod nôž a jej hruď opäť zdobia vnady priemernej veľkosti.

Balóny spľasli! Všestranná podnikateľka Katie Price šokuje verejnosť celkom rada. Najnovšie sa postarala o rozruch svojim radikálnym rozhodnutím. Po piatom pôrode zavítala na belgickú kliniku plastickej chirurgie, kde si nechala upraviť poprsie. Kto si však myslí, že modelkine obrovské prsiská narástli ešte viac, zostane sklamaný. Päťnásobná mamička totiž zatúžila po prirodzenosti.

Katie, ktorá si dala spraviť silikóny už v devätnástich rokoch, si ich tentokrát nechala zmenšiť o päť čísel. Vďaka tomu vyzerá konečne ako normálna žena,. A zdá sa, že je aj veľmi spokojná. „Zamilovala som sa do svojich nových pŕs,” neskrývala svoju radosť modelka, ktorá ich čo najskôr plánuje predviesť pred objektívom.

Modelkino nadšenie však vôbec nezdieľa jej deväťročný syn Junior. Mamino rozhodnutie ho totiž poriadne vyviedlo z miery. „Mám ťa rád s veľkými prsiami. A moji kamaráti si myslia, že si pekná práve kvôli nim,” poznamenal vraj pri pohľade na vynovenú Katie jej synáčik, ktorému asi nezostáva nič iné, len si zvyknúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu