Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pikantná FOTO známej sexBOMBY unikla na net: Už TO vidí celý svet!

Čím sa známa sexbomba pochválila?! Zobraziť galériu (7)
Čím sa známa sexbomba pochválila?! (Zdroj: Instagram)

MALORKA - Nehoda? Zámer? Kto vie! Na topkách sme vás už informovali, že sexbomba Katie Price (38) nedávno podstúpila 8. plastickú operáciu a znovu sa pýši poriadne napumpovaným hrudníkom. Svoje nové XXL vnady však v plnej kráse neukazovala. Až doposiaľ. Včera na jej instagramovom profile sa totiž objavila dosť zaujímavá fotografia.

To, že instagram má v prípade nahých ženských pŕs prísne pravidlá, je dobre známe mnohým. Výnimkou nie je ani Katie Price, ktorá je na sociálnych sieťach dlhodobo aktívna. Viacerých preto zarazilo, keď sa na jej profile objavila momentka, na ktorej pózuje známa sexbomba hore bez. 

Nevedno, či Katie zverejnila eroticky záber úmyselne a potom si to rozmyslela, alebo sa pomýlila pri posielaní súkromnej správy a nahotinku vycapila verejne, no isté je, že pánov potešila. Zopár šikovných rúk totiž fotografiu stiahlo a na internete tak bude už stále dostupná. 

Päťnásobná mamička svoje nové prsia doposiaľ v plnej kráse neukázala. Ako sme vás na topkách už informovali, sú výsledkom ôsmej plastickej operácie a je dosť pravdepodobné, že Katie sa ich rozhodla práve takýmto spôsobom odpremiérovať.  

Hlavnými hviezdami tejto fotografie sú modelkine nové prsia.
Zobraziť galériu (7)
Hlavnými hviezdami tejto fotografie sú modelkine nové prsia.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu