Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Táto tvár patrí slávnej 70-tke? Veď je ako odliata z vosku – aj s kačacími perami!

Jaclyn Smith sa vďaka závislosti na plastických operáciách mení na voskovú figurínu. Zobraziť galériu (8)
Jaclyn Smith sa vďaka závislosti na plastických operáciách mení na voskovú figurínu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tak toto naozaj prehnala! Kult večnej mladosti je v Hollywoode neporaziteľný a v jeho mene si svoju tvár nechali znetvoriť už mnohé celebrity. Patrí k nim aj predstaviteľka jedného zo slávnych Charlieho anjelov. Koľko plastík Jaclyn Smith (69) už podstúpila, nikto odhadnúť nedokáže. No jej odstrašujúci zovňajšok hovorí za všetko.

Zašla priďaleko! Každá nositeľka zvučného mena s pribúdajúcimi rokmi podstúpi nejaké to vylepšenie, aby sa medzi mladšou konkurenciou v Hollywoode nestratila. Vyzerá to ale tak, že Jaclyn Smith sa s blížiacou okrúhlou sedemdesiatkou jednoducho odmieta zmieriť. Jubileum oslávi o niekoľko mesiacov, no vďaka preplastikovanej tvári pripomína exponát z múzea voskových figurín. Za volantom by ju ani staršie ročníky zrejme nespoznali.

Paparazzi zachytili Jaclyn tento týždeň, keď vo svojom luxusnom štvorkolesovom tátošovi čakala na dcéru. Ako starostlivá mama sa totiž rozhodla, že ju v populárnej štvrti Beverly Hills vyzdvihne radšej osobne. Dlhú chvíľu si v aute skrátila tak, že stiahla okienko a vykukla do ulice. Dôchodcovský vek by jej síce nikto z okoloidúcich netipoval, no pravdou zostáva, že herečkina tvár pôsobí nanajvýš neprirodzene.

Výplne v lícach, napumpované pery, plastika nosa či korekcia očných viečok – to sú len niektoré zo zákrokov, ktoré aj úplný laik rozozná na prvý pohľad. Zaujímavosťou ale je, že Charlieho anjel sa médií nijako nestráni, práve naopak. V apríli tohto roku americká hviezda vpustila do príbytku zástupcov z magazínu People.

„Vždy som inklinovala k starým domom, dokonca aj vtedy, ak som musela všetko renovovať alebo zdvihnúť strechu, či zbúrať steny,“ prezradila na margo svojho bývania. Keďže má k dizajnu veľmi blízko, všetko prepracovala do najmenších detailov. A čo na to hovorí jej manžel a plastický chirurg v jednej osobe? „Kuchyňa bola jedinou miestnosťou, ktorá potrebovala rekonštrukciu, ale Jacklyn prerobila všetko.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu