Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Desivá FOTO hollywoodskej hviezdy: Preboha, vyzerá ako striga!

Janíčko, ukáž palček, či si pribral! Zobraziť galériu (5)
Janíčko, ukáž palček, či si pribral!

NEW YORK – Už len metla jej chýba! Vianoce sú za rohom a pripravujú sa na ne i svetové celebrity. Herečka Sarah Jessica Parker (49), známa z kultového seriálu Sex v meste, napríklad pred pár dňami riešila výzdobu svojho domu. Okoloidúcich však pohľad na ňu mohol pekne vystrašiť. Neupravená hviezda sa totiž občas ksichtila tak, že vyzerala ako ježibaba.

Kto je tá škaredá žena?! Sarah Jessica Parker nebola nikdy považovaná za krásavicu. No módne outfity, šminky a postava Carrie v kultovom seriáli Sex v meste, jej vedeli dodať iskru. Otázne však je, či by muži zachovali herečke svoje sympatie, keby ju stretli aj počas bežného dňa.

Sarah totiž mimo nablýskaných podujatí a zapnutých kamier príliš vábne nevyzerá. Potvrdzujú to aj zábery, ktoré vznikli pred pár dňami. Seriálová Carrie si dala vyzdobiť svoj dom a paparazzom sa ju podarilo zachytiť vo chvíli, keď prítomným robotníkom rozdávala inštrukcie. S vráskavou tvárou bez štipky mejkapu a s neupravenými vlasmi vyzerala herečka naozaj zle. Pri niektorých grimasách dokonca pripomínala strigu z rozprávky O perníkovej chalúpke, ktorá kontrolovala Janíčkov prst, aby vedela, či pribral a mohla ho tak neskôr zjesť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu