Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dcéra známej Zúfalky je stále krajšia: Ale čo to má, preboha, na nohách?

Teri Hatcher si s dospievajúcou dcérou vyrazila na večeru. Emerson doplnila krátke šaty pánskymi topánkami a vytŕčajúcimi ponožkami. Zobraziť galériu (17)
Teri Hatcher si s dospievajúcou dcérou vyrazila na večeru. Emerson doplnila krátke šaty pánskymi topánkami a vytŕčajúcimi ponožkami. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tvár anjela, ale vkus nič moc! Odkedy sa Emerson (17) začala objavovať v spoločnosti po boku slávnej matky Teri Hatcher (49), médiá jej venujú nemalú pozornosť. Tínedžerka totiž každým rokom rastie do krásy a známej herečke dotvára ukážkové garde. Nedávno však paparazzov zaskočila topánkami, aké by na jej nohách zrejme čakal málokto.

Má svojrázny štýl už pred prahom dospelosti! Keď sa Teri Hatcher z času na čas objaví na červenom koberci spolu so svojou jedinou ratolesťou, o publicitu má okamžite postarané. Emerson totiž dostala do vienka krásne črty tváre, s ktorými by poľahky prerazila za bránami Hollywoodu. Vo voľnom čase sa síce takisto oblieka ako dáma, no nie každý experiment u nej dopadne na výbornú. Na nedávnej večeri s mamou prekvapila pánskymi topánkami, z ktorých jej vyčnievali vyhrnuté ponožky.

Keďže sladká sedemnástka nosí dlhé rozpustené vlasy a má peknú dievčenskú postavu, k srdcu jej najviac prirástli práve šaty. Na posedenie pri jedle s mamou včera zvolila hnedý model s dĺžkou nad kolená, ku ktorému doplnila sivobiely sveter. Celý outfit však pokazili masívne pánske topánky s hrubou podrážkou a kontrastným prešívaním. Emerson sa v nich možno cítila pohodlne, no takéto retro s ponožkami nad členky si mohla radšej odpustiť.

Teri sa najviac zviditeľnila ako jedna zo Zúfalých manželiek, no ešte predtým stvárňovala kultovú Lois Laneovú v seriáli o Supermanovi. Pod čepiec sa rozhodla ísť až dva razy, pričom po rozvode v roku 2003 na manželstvo ako také zrejme zanevrela. Dnes viac pozornosti než vzťahom s mužmi venuje aktívnemu športovému životu, vďaka ktorému sa jej podarilo zdolať triatlon. Zaujímavosťou je, že randeniu sa vyhýba najmä kvôli dcére. „Emerson nepotrebuje ďalšieho muža vo svojom živote, má predsa otca. Toto akékoľvek randenie vždy zmätie zo stola,“ nechala sa herečka počuť už dávnejšie. Ktovie však, či v jej prípade nejde len o dobre premyslenú výhovorku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu