Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šialene drahú róbu zlodej vrátil majiteľke: Klamala herečka o pravých perlách?

Lupita Nyong'o Zobraziť galériu (10)
Lupita Nyong'o (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Neznámy zlodej, ktorý ukradol šaty kensko-mexickej herečky Lupity Nyong'o zdobené 6 000 perlami, vrátil oblečenie naspäť do hotela. Podľa polície si páchateľ myslel, že perly nie sú pravé. Správu sprostredkoval polícii portál TMZ, ktorý získal informáciu vďaka anonymnému telefonátu.

Biele šaty v hodnote 150-tisíc dolárov (v prepočte približne 133 450 eur) mala herečka oblečené počas nedeľňajšieho udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied. Tridsaťjedenročná rodáčka z Mexika policajtom povedala, že šaty zmizli z jej izby v hoteli The London West Hollywood v kalifornskom meste West Hollywood v utorok niekedy medzi 8:00 a 21:00 miestneho času, kým bola vonku. Napokon ich našli vo vreci na odpadky v hotelovej kúpeľni. 

Lupita Nyong'o je rodáčkou zo Ciudad de México, vyrastala však v Keni, odkiaľ pochádzajú jej rodičia. Herectvo vyštudovala na Yale University v USA a debutovala v krátkometrážnej snímke East River (2008). Následne sa predstavila v rokoch 2009 - 2012 v miniseriáli Shuga (2009). Známou sa však stala až v roku 2013, keď si zahrala v dráme 12 rokov otrokom režiséra Steva McQueena. Za svoj výkon získala množstvo ocenení vrátane Oscara pre najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe. Vlani ju mohli diváci vidieť v akčnom trileri Non Stop. Nakrútila tiež dokument In My Genes (2009), ktorý taktiež produkovala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu