Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Verili by ste, že má len 21? Vypapaná prominentná dcéra vďaka kilám zostarla!

Hayley Hasselhoff má síce len 21 rokov, no zovňajškom pripomína zrelú dámu. Zobraziť galériu (9)
Hayley Hasselhoff má síce len 21 rokov, no zovňajškom pripomína zrelú dámu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Fakt len nedávno prekročila prah dospelosti? Zatiaľ čo mnohé 21-ročné dievčatá ešte stále predstavujú stelesnenie nevinnosti, Hayley Hasselhoff pôsobí ako zrelá žena. Vďačí za to korpulentnejšej postave, ktorá jej opticky pridáva nemálo rokov. Dcére fešáka z Baywatchu by skutočný vek uhádol zrejme iba málokto.

Na hollywoodske konvencie zvysoka kašle! Keďže sa Hayley Hasselhoff narodila do famílie obskakovaného speváka a herca z Pobrežnej hliadky, zrejme si dobre uvedomovala vládnuci kult štíhlosti. Ona sa však už od tínedžerských čias uberá vlastným smerom a vo svete dospelých je zrejme dobre zorientovaná. Sama totiž vyzerá tak, akoby už oslávila tridsiatku.

Dcéra Davida Hasselhoffa si to v piatok namierila na párty, kde pútala pozornosť uhladeným účesom a vyčesaným drdolom na temene hlavy. Svoje obliny sa tentoraz snažila zamaskovať dlhým čiernym outfitom so zlatými vyšívanými aplikáciami. S takouto úpravou však blondínka zanechávala dojem, akoby občiansky preukaz získala za veľkou mlákou už poriadne dávno. Na červenom koberci tak po nej zrejme nepokukovali žiadni zajačikovia, ale muži v strednom veku.

Napriek tomu, že modelingová hviezda nezapadá medzi superštíhle dievčatá, samu seba si veľmi váži. „Keďže som bola plus-size modelkou už od svojich štrnástich, pozerala som sa na tento pojem s láskou a svetlom. Neexistuje nič iné, čo by na to niekto mohol povedať,“ vyjadrila sa na margo svojej práce a toho, ako sa cíti vo vlastnom tele. Slovo diéta je tak zrejme pre ňu úplne cudzie a súčasný životný štýl jej maximálne vyhovuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu