Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Promi dcéra žúrovala v erotickom negližé!

Hayley Hasselhoff si vyrazila do spoločnosti oblečená v negližé. Zobraziť galériu (7)
Hayley Hasselhoff si vyrazila do spoločnosti oblečená v negližé. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Tú človek neprehliadne! Hoci sa David Hasselhoff (64) udržiava v dobrej kondícii aj na staré kolená, jeho dcéram šport veľmi nevonia. Zvlášť mladšej Hayley (24), ktorá však vďaka kyprému telu prerazila ako plus size modelka. Blondínka svoje krivky hrdo vystavuje na obdiv a kým väčšina dám jej hmotnostnej kategórie by sa v spoločnosti v negližé neukázala, ona nedávno bez problémov dokonca otŕčala svoje vnady.

Oči cudne sklopené, prsia vyvalené! Halloween vylákal do spoločnosti mnoho celebrít a hviezd. Na jednom z večierkov sa zabávala aj dcéra Davida Hasselhoffa - Hayley, ktorá je známou plus size modelkou. Párty sa niesla v štýle UFO, a tak sa kyprá blondínka prezliekla za sexi mimozemšťanku.  

Hayley si dala záležať na účese aj výraznom mejkape. Oči prítomných však najviac zaujal jej hrudník. Dcéra filmového plavčíka mala oblečenú provokatívnu nočnú košieľku a saténový župan. Pod erotickym negližé nemala podprsenku a priesvitná látka toho ozaj veľa nezakryla.

Viacerí si pri pohľade na blondínku pomysleli, že si večierok pomýlila so spálňou. Takéto provokatívne kúsky však patria k aktuálnym módnym trendom a na verejnosti sa v nich predviedla už nejedna modelka. A čo je Hayley iná, než jej chudučké kolegyne?!

Hayley Hasselhoff nechala podprsenku doma a všetkým sa tak naskytol pohľad na jej bujné vnady.
Zobraziť galériu (7)
Hayley Hasselhoff nechala podprsenku doma a všetkým sa tak naskytol pohľad na jej bujné vnady.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Hayley Hasselhoff
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu