Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

NAJtučnejšia modelka šokuje: XXXL telo otŕča celkom nahé!

Tess Holiday sa uázala svetu celkom nahá. Zobraziť galériu (13)
Tess Holiday sa uázala svetu celkom nahá.

LOS ANGELES - A čo som ja horšia?! To si zrejme povedala 120-kilová Tess Monster (30), ktorá sa začiatkom roka oficiálne stala modelkou. Po vzore štíhlych kolegýň a na protest proti všetkým neprajníkom sa vycapila na internet úplne nahá. Vyzerá to tak, že táto plus-size manekýnka nemá žiadne komplexy ani zábrany.

To je náklad! Tess Holiday bola ešte donedávna neznámou ženou, ktorá odmalička túžila po tom, aby sa stala manekýnkou. Sen si splnila začiatkom tohto roka, keď s ňou istá modelingová agentúra podpísala zmluvu. Jej majiteľka prezradila, že sa tak rozhodli vďaka tomu, že červenovláska mala na sociálnych sieťach viac fanúšikov než bežné modelky.


Pozrite si tiež: Tučibomba valcuje modelky: Vyzerá ako buldozér, no všetci sú z nej paf!


Plus-size modelka je však tiež terčom útokov mnohých neprajníkov. Ako v jednom z rozhovorov prezradila, pravidelne dostáva nenávistné správy a komentáre pod jej fotkami nie sú len pozitívne. Aj preto sa Tess rozhodla pre celkom šokujúcu vec. Na sociálnych sieťach zverejnila záber, na ktorom je úplne nahá. „Je mi úplne jedno, či vám pripadám atraktívna, alebo vás pohľad na moje telo desí,” pripísala k záberu tridsiatníčka, ktorá je matkou 10-ročného syna. Ktovie, čo si o takýchto záberoch myslí on...

Tess Holiday vycapila na internet takúto nahú fotku.
Zobraziť galériu (13)
Tess Holiday vycapila na internet takúto nahú fotku.

Viac o téme: Tess HolidayPlus-size
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu