Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kyprá, a predsa zmyselná: Prominentná dcéra rozpáli chlapov aj s XXL telom!

Hayley Hasselhoff nafotila dráždivé zábery. Zobraziť galériu (7)
Hayley Hasselhoff nafotila dráždivé zábery.

LOS ANGELES – Aj veľká riť vie očariť! Kým herec David Hasselhoff (62) sa v seriáli Pobrežná hliadka preslávil dokonale vyrysovaným telom, jeho dcéra Hayley (22) už odmalička patrí k okrúhlejším dievčatám. Svoj nedostatok ale blondínka zmenila na prednosť a dnes je úspešnou plus size modelkou. Najnovšie svoje oblé krivky dokonca predvádza na sexi záberoch.

Zvodná a šťavnatá! Svet modelingu má prísne pravidlá a mnohé jeho hviezdy prinášajú kvôli úspechu veľké obete pri udržiavaní si útlej postavy. V poslednom čase ale dostávajú značný priestor aj plus size manekýnky, ktorých telá nie sú až tak vychudnuté. Na tomto poli sa presadila aj dcéra slávneho herca Davida Hasselhoffa – Hayley.

Zmyselná blondínka sa najnovšie chváli zábermi, na ktorých pózuje odetá len v spodnej bielizni. „Chcela som takým spôsobom osláviť svoje krivky. Bolo to zábavné,” prezradila pre toofab.com Hayley, ktorá nevylučuje, že by sa do budúcna pokojne zamerala aj na vytvorenie vlastnej kolekcie.

Svetovo známy tatko by ju v tom nepochybne podporil. Spoločne s mamou sú na mňa veľmi pyšní a vedú ma k tomu, aby som si plnila svoje sny. Sme si všetci veľmi blízki, takže je skvelé, keď som s nimi a hovorím im o všetkom, čo je v mojom živote nové,” prezradila kyprá modelka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu