Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jej telo obdivuje takmer miliarda: Pozrite, tieto okrúhle vnady stoja za to!

Obdivovaná Christine Teigen už opäť dokázala, že v bikinách má čo ukázať. Štedrou nádielkou vo výstrihu provokuje o stošesť. Zobraziť galériu (13)
Obdivovaná Christine Teigen už opäť dokázala, že v bikinách má čo ukázať. Štedrou nádielkou vo výstrihu provokuje o stošesť. (Zdroj: Esquire)

LOS ANGELES – Zaslúži si obdiv celého sveta! Presne to si v súvislosti s prekrásnou manželkou povedal John Legend (35), ktorý jej venoval svoj najväčší hit. Telom Christine Teigen (28) sa už doteraz pokochala takmer miliarda internetových užívateľov, no modelka najnovšie hviezdi na ďaleko provokatívnejších záberoch. V hlbokom výstrihu odhalila kypré vnady a sexi nohy pridala ako bonus.

Úchvatná od hlavy po päty! Tak svoju zákonnú polovičku vykreslil John Legend v megaúspešnej skladbe All Of Me. Počet zhliadnutí videoklipu sa na známom serveri blíži k jednej miliarde a jeho hlavnou hrdinkou je práve oslnivá Christine Teigen. O tom, že čokoládový umelec miluje všetky jej krivky, niet najmenších pochýb aj bez hudobného vyznania. Brunetka totiž nedávno nafotila zábery pre magazín Esquire a svojím sexepílom vyráža dych.

Chrissy momentálne pôsobí ako jedna z krások pózujúcich pre plavkové vydanie magazínu Sports Illustrated. V bikinách je teda ako doma, no pre fotenie v bazéne stavila na celé plavky. Nezabudla si však povoliť zips, aby odhalila štedrú nádielku, ktorú nosí vo výstrihu. Po záhrade sa neskôr preháňala v bikinách a vyskúšala si aj monokiny v odtieni kráľovskej modrej. V kombinácii s nádhernou tvárou pôsobila pred objektívom hravo a čertovsky sexi zároveň.

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že Chrissyine krivky sú dokonalé, ona ako každá žena vníma na sebe isté nedostatky. Jej problémovou partiou je údajne pozadie. „Nevedela som, že zadok je nejaký fenomén, až kým som nemala 23 rokov. Potom prišla Jennifer Lopez a ľudia začali hovoriť, aký je jej zadok skvelý. Teraz musíte mať zadok, čo je pre mňa dosť naprd,“ zdôverila sa dlhonohá manekýnka v priloženom rozhovore. A v čom tkvie jadro problému? „Mám malý, spolovice ázijský zadok. A čím viac cvičím, čím viac sa snažím, aby bol väčší, tým je plochejší a tvrdší,“ posťažovala sa Chrissy. Takmer miliarda obdivovateľov však aj napriek tomu jej telo vníma ako úplne bezchybné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu