Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi modelka a jej intímne FOTO: Ups, nevšimla si vykúkajúcu bradavku?

Christine Teigen sa podelila o intímny záber s manželom Johnom Legendom, na ktorom jej presvitá bradavka. Zobraziť galériu (10)
Christine Teigen sa podelila o intímny záber s manželom Johnom Legendom, na ktorom jej presvitá bradavka. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Toto nehoda určite nebola! Ak niektorej z hviezd vykuknú citlivé partie, zvyčajne sa hovorí o pikantnom trapase. Čo však v prípade, ak sa s presvitajúcou bradavkou pochváli samotná kráska? Niet divu, že John Legend (35) má pri sexi manželke výraz, ako by bol v siedmom nebi. Pozrite, akú dráždivú romantiku mu pripravila zákonná polovička Christine Teigen (28).

Stále medzi nimi preletujú iskry vášne! Aj keď úspešný spevák John Legend a jeho očarujúca polovička tvoria pár už viac než jedno desaťročie, intimita z ich vzťahu ešte zďaleka nevyprchala. Dokazuje to čerstvý záber, o ktorý sa Christine Teigen tento týždeň podelila v sieti Instagram. Pri pózovaní síce vystavila na obdiv aj presvitajúcu bradavku, no fotografiu zo svojho účtu zatiaľ nevymazala.

Chrissy si so svojím miláčikom vo štvrtok večer vyhodila z kopýtka a v rámci uvoľnenej zábavy si ľahla na niečo, čo pripomínalo umelú trávu. So zatvorenými očami si nohu zmyselne prehodila cez Johna, ktorému na tvári nechýbal široký úsmev. Ktovie však, ako by sa tváril, ak by vedel, že jeho drahej spod čiernych kokteilových šiat presvitá bradavka.

Zatiaľ čo väčšina prominentných dvojíc po spoločne strávených rokoch bojuje s krízou, Chrissy si vychutnáva každú jednu chvíľu a dúfa, že po Johnovom boku aj zostarne. „Ja som bola ten typ dievčaťa, ktorý nikdy nehovorí o manželstve a deťoch. A teraz hovorím o všetkom a používam slovo „navždy“, čo je naozaj skvelé,“ prezradila v rozhovore pre magazín Us Weekly. Dokonca si neodpustila uštipačnú poznámku na margo toho, že raz so známym spevákom ošedivejú a budú v posteli používať Viagru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu