Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prominentná manželka ako vodná nymfa: Vo vlnách ukázala VŠETKO!

John Legend má krásnu manželku Chrissy Teigen, ktorá nedávno ukázala vo vlnách svoje nahé telo. Zobraziť galériu (7)
John Legend má krásnu manželku Chrissy Teigen, ktorá nedávno ukázala vo vlnách svoje nahé telo.

MIAMI – Nečudo, že o nej spieva! Chrissy Teigen (29) je nepochybne krásna žena. Jej krivky si však už zhruba osem rokov užíva iba jej manžel, spevák John Legend (36), za ktorého sa nedávno vydala. Keďže sa ale exotická kráska živí ako modelka, pohľadom na jej telo sa môže pokochať ktokoľvek. Pred pár dňami sa pred objektív fotografa postavila dokonca nahá.

Nemá problém! Keď sa Chrissy Teigen objaví v spoločnosti, o rozruch je vždy postarané. Kráska s exotickými koreňmi má totiž sexepílu na rozdávanie, čo rada dokazuje v provokatívnych outfitoch. Ako modelka plavkového magazínu Sports Illustrated však nemá problém ani s odhaľovaním svojho tela. Potvrdila to počas nedávneho fotenia, keď prítomným ukázala úplne všetko.

Chrissy sa dala nahovoriť na nezvyčajné pózovanie. Celkom nahá sa totiž postavila do oceánu, vďaka čomu sa na pár hodín zmenila na vodnú nymfu. A hoci sa pred fotografom vykrúcala tak, aby jej intímne partie zostali skryté, na verejnosť sa aj tak dostali zábery jej holých pŕs. Na pláži boli totiž prítomní aj paparazzi, ktorým sa podaril takýto úlovok. Teigen si však z toho ťažkú hlavu vôbec nerobila. Rovnako ani jej manžel, ktorý sa fotenia tiež zúčastnil.  

Chrissy Teigen ukázala svoje nahé telo nielen fotografovi.
Zobraziť galériu (7)
Chrissy Teigen ukázala svoje nahé telo nielen fotografovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu