Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Nahá modelka uchvátila krivkami: Má cez 80 kíl a je hriešne sexi!

Plus size modelka Robyn Lawleypred objektívom zvádzala úplne nahá. Zobraziť galériu (8)
Plus size modelka Robyn Lawleypred objektívom zvádzala úplne nahá. (Zdroj: Kenneth Willardt)

LONDÝN – Ženskosť sa jej naozaj vyplatila! Pojem modelka v dnešných predstavách zachytáva väčšinou vyziabnuté dievča pripomínajúce len útly vešiak na šaty. Robyn Lawley (24) však v tomto smere zbúrala všetky konvencie a preslávila sa vďaka okrúhlejšej figúre. Ani s 80-tkou na váhe sa totiž neostýcha vyzliecť donaha. Dobre totiž vie, že jej krivky venuše sú nesmierne sexi.

Vytŕča z radu v tom najpozitívnejšom zmysle slova! Hoci sa Robyn Lawley ani zďaleka nemôže pýšiť krivkami bežnej manekýnky či obľúbenými mierami 90-60-90, v brandži si dokázala vybojovať status supermodelky. Napriek tomu, že váži až viac než 80 kíl, mnohých fotografov priťahuje ako magnet. Naposledy sa vyzliekla pred objektívom dánskeho umelca Kennetha Willardta, ktorý ju zvečnil úplne nahú a nechal vyniknúť každému centimetru jej zaobleného tela.

Robyn si v Evinom rúchu zapózovala so živými kulisami zo zvieracej ríše. A hoci jej najintímnejšie partie prekrývali zajačikovia, pri skrotenom somárikovi vystrčila aspoň zadoček. Rodáčka od protinožcov síce nosí outfity s konfekčnou veľkosťou 40, no označiť ju za „tučnú“ vonkoncom nemožno. Meria totiž až 188 centimetrov a spomínané kilogramy sa na jej postave rozložili nanajvýš rovnomerne a žensky.

Výsledné fotografie budú súčasťou výstavy s príznačným názvom Size Does Matter (Na veľkosti záleží), ktorá bude prebiehať od 8. novembra do 8. decembra v galérii situovanej v londýnskej štvrti Chelsea. A na čo sa fanúšikovia umenia vlastne môžu tešiť? „Výstava bude jedinečná, veľmi živá a tak trochu vtipkárska,“ prezradila austrálska krásavica pre Page Six. A ako sa malá ochutnávka z vystavovaných záberov pozdáva vám?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu