Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pikošky zo života maličkého princa Georga: Koliky, dojčenie a porušenie protokolu

Princ George s hrdými rodičmi Zobraziť galériu (11)
Princ George s hrdými rodičmi (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Na titulkách mu to pristane! Princ George oslávil predčasne svoj prvý rok titulnou stránkou magazínu Vanity Fair. A hoci sláva prináša aj takéto vymoženosti, v niektorých ohľadoch je malý princ presne také dieťa ako všetky ostatné. Aj jeho napríklad potrápili zastavené prdíky!

Je to tiež len človek! Kráľovská rodina je zväčša na informácie zo svojho súkromia skúpa. V augustovom čísle časopisu Vanity Fair sa však predsa len môžu dozvedieť čitatelia niečo viac o živote malého princa. Napríklad aj to, že prvé mesiace svojich rodičov potrápil častým a poriadne hlasným plačom. Zrejme ho, tak ako mnoho iných chlapčekov, trápili koliky. Okrem toho bol vraj George aj poriadny hladoš! Jeho pestúnka sa síce snažila zaviesť určitú rutinu, ale nie veľmi úspešne.Malý princ bol totiž stále hladný a tak dostávala zabrať aj Kate, ktorá ho dojčila. Po prvý raz prespal celú noc až v novom roku, keď Kate do jeho jedálnička zaviedla aj tuhú stravu.

V ďalších ohľadoch má však George so svojou mamou predsa len iné problémy, ako jeho menej známi rovesníci. Na jeseň, keď boli fotografie nového princa nedostatkovým tovarom, ju nafotili pri kočíkovaní vo verejnom parku. Kensingtonský palác apeloval na britské médiá, aby tieto fotografie neuverejnili, pretože ide o súkromný čas mladej mamičky a syna. Fotografie vojvodkyne v teniskách a šiltovke tlačiacej kočík však uverejnili v Spojených štátoch a odvtedy Kate kočíkovala len v záhradách Kensingtonského paláca.

Možno aj preto sa Kate  a William pri hľadaní novej pestúnky rozhodli pre španielsku rodáčku Mariu Teresu Turrion Borallo. Táto dáma to totiž nielen vie s deťmi, ale má tiež skúsenosti so sebaobranou, rýchlym šoférovaním a vie, ako si poradiť s dotieravými fotografmi. Jeho správanie pred novinármi počas oficiálnych príležitostí počas návštevy Austrálie a Nového Zélandu síce nemohla priamo ovplyvniť, ale napriek tomu sa princ správal výborne. Možno zohrala úlohu aj spoločnosť jeho rodičov, s ktorými sa nemusel rozlúčiť ani počas letu. Protokol síce jasne hovorí, že by dvaja priami následníci trónu nemali letieť jedným lietadlom, kráľovná však v tomto prípade ustúpila a rodina mohla cestovať spolu.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu