Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Škandál v britskej kráľovskej rodine: Camilla pije, Charles chystá rozvod!

Princ Charles a Camilla Parker Bowels Zobraziť galériu (6)
Princ Charles a Camilla Parker Bowels (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Jeden mu nestačil! Keď sa pred deviatimi rokmi princ Charles (65) ženil so svojou vysnívanou Camillou Parker Bowles (66), zrejme mu ani na um neprišlo, že sa tento zväzok skončí rozvodom. Dnes sa však zdá, že sa tieto špekulácie stanú realitou. Na Charlesovo sa odpútanie od Camilly totiž tlačí údajne aj samotná kráľovná Alžbeta II.!

Priveľa chľasce! Camilla nepatrí medzi obľúbených členov kráľovskej rodiny a klebety o manželských nezhodách s princom Charlesom už prenikli aj na verejnosť. Dlho sa zdalo, že párik zachová dekórum a nejako už spolu vydrží. Teraz to však vyzerá inak - v kráľovskej rodine sa vraj schyľuje k rozvodu. Camillina láska k alkoholu totiž hnevá už aj samotnú kráľovnú, ktorá princa Charlesa povzbudzuje k rozvodu.

Podľa rôznych klebiet sa Camilla rozvodu nebráni, chcela by však vyrovnanie v hodnote vyše 250 miliónov eur. Ak ho nedostane, zvernejní vraj viacero rodinných tajomstiev, ktoré pre členov kráľovskej rodiny zrejme nevyznejú veľmi priaznivo. Kráľovná podľa všetkého s touto obrovskou sumou nesúhlasí a má vlastný plán, ako zachrániť imidž kráľovskej rodiny v očiach jej „poddaných“.

O nástupe princa Charlesa na trón sa debatuje už od rozvodu s princeznou Dianou spred osemnástich rokov. Mnoho ľudí si myslí, že sa sa kráľom nestane a na toto miesto zasadne až jeho syn, princ William – a presne také sú údajne úmysly kráľovny Alžbety. Obrovskú popularitu staršieho Charlesovho syna a princezny Katherine, ktorej mimochodom Camilla vraj nemôže prísť na meno, plánuje využiť na obnovu dobrého mena rodiny. Nuž, uvidíme, ako sa to všetko skončí. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu