Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kyprá hviezda vystrčila obrovskú zadnicu: Preboha, a TOTO má byť čo?!

Nevkusná Kim Kardashian sa predviedla ako čistá módna katastrofa. Zobraziť galériu (14)
Nevkusná Kim Kardashian sa predviedla ako čistá módna katastrofa. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Totálny prešľap! Hoci si Kim Kardashian (33) vybudovala kariéru vďaka uniknutému pornu a statusu hviezdy z reality šou, v uplynulých rokoch sa snaží o nálepku módnej ikony. O perfektný imidž však zvyčajne dbá iba spredu. Pri pohľade zozadu neváha pretŕčať svoj „lodný kufor“ či dokonca vykúkajúcu podprsenku.

Znemožnila sa na celej čiare! Keďže jedinou povinnosťou kyprej Kim Kardashian je celý deň sa predvádzať pred televíznymi kamerami, ukážkový zovňajšok u nej zohráva dôležitú úlohu. Tento týždeň však pri nakrúcaní už opäť dokázala, že v skutočnosti patrí medzi kráľovné gýču a nevkusu. Po tom, čo svoj megazadok navliekla do obtiahnutej sukne, prekvapila príliš krátkym topom. Technický problém v podobe umiestnenia mikroportu tak následne vyriešila naozaj „šalamúnsky“. Zavesila si ho rovno na vytŕčajúcu podprsenku.

Ak by ste si mysleli, že tmavovláska sa v otrasnej kreácii pohybovala len v interiéri, zostali by ste na omyle. Celebrita s arménskymi koreňmi zamierila so sestrami na nákupy a po celý čas sa nechala fotografovať privolanými paparazzmi. Ktovie, čo by na takýto hrôzostrašný outfit povedala Anna Wintour, ktorá pôsobí ako šéfredaktorka módnej biblie Vogue. Práve tá totiž nakoniec podľahla tvrdému lobbyingu a umiestnila Kim s manželom Westom priamo na titulku.

Mamička malej North má za sebou pompéznu svadbu aj oslavu prvých narodenín jedinej ratolesti. A ako vlastne svoj veľký deň D opísala? „Bez toho, aby ste tam boli, tak nemôžete nadobudnúť ten pocit, aké to bolo intímne a výnimočné. Boli tam všetci naši najlepší priatelia, rodina a bol to naozaj veľmi výnimočný týždeň,“ nechala sa Kim počuť exkluzívne pre denník Daily Mail. Ktovie, koľkokrát si takúto maškarádu ešte v budúcnosti zopakuje. Alebo žeby u nej platilo „do tretice všetko dobré“?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu