Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi škandál: Len 18-ročná hviezda naostro - ledva zakryla nahý rozkrok!

Kendall Jenner šokovala outfitom bez nohavičiek, v ktorom si ledva ustrážila najintímnejšie partie. Zobraziť galériu (12)
Kendall Jenner šokovala outfitom bez nohavičiek, v ktorom si ledva ustrážila najintímnejšie partie. (Zdroj: SITA)

TORONTO - Provokuje čoraz viac! Hoci má Kendall Jenner ešte len sladkých 18 rokov, v záujme rozbehnutia kariéry v modelingu púta pozornosť všade, kam vkročí. O poriadny rozruch sa včera postarala na kanadskej pôde, keď dorazila v šokujúcom outfite bez nohavičiek. Stačili milimetre a vykukol by jej obnažený rozkrok.

Tá sa veru nezdá! Aj keď z klanu Kardashian sa vo svete najviac zviditeľnila práve kyprá a vyumelkovaná Kim, čoraz väčšiu pozornosť na seba strháva jej polovičná sestra Kendall. Tá totiž vymetá jedno podujatie za druhým, pričom zakaždým provokuje v rafinovanom kúsku garderóby. Nedeľňajšie popoludnie tak strávila tým, že vyvolala senzáciu na odovzdávaní cien Much Music Video Awards. Len tak-tak, že jej nevykukli aj najintímnejšie partie.

Kendall si to na červený koberec namierila v spoločnosti mladšej sestry Kylie, no tentoraz mala jednoznačne navrch. Vďačila za to rafinovanej bielej róbe s hriešne vysokými rázporkami v prednej časti. Tie odhalili absenciu spodnej bielizne aj vykúkajúce bedrové kosti. Látku zrejme na mieste pridŕžala páska na textil, no tmavovláska si aj tak v istých chvíľach rozkrok radšej istila rukami.

O tom, že Kendall sa ako modelka cítila v róbe celkom sebaisto, sa neskôr večer snažila presvedčiť prostredníctvom sociálnej siete. „Prečo len jeden rázporok, keď môžete mať dva?“ napísala sebavedomo ku koláži, ktorú pozliepala z vlastných fotiek. Za veľkou mlákou síce ešte neprekročila prah dospelosti, no zvádzať davy fanúšikov sa učí naozaj majstrovsky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu