Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi trapas severskej krásavice: Roztiahla nohy a zarezané gaťky vykukli von!

Sexi modelka Caroline Winberg pri vystupovaní z auta nechtiac odhalila nohavičky. Zobraziť galériu (7)
Sexi modelka Caroline Winberg pri vystupovaní z auta nechtiac odhalila nohavičky. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Pikantná nehoda! Hoci Caroline Winberg (29) počas rokov pôsobenia v šoubiznise ako modelka a herečka nazbierala množstvo skúseností, pri vystupovaní z auta sa má ešte stále čo učiť. Včera sa totiž postarala o rozruch v ultrakrátkom outfite. Len čo odtiahla nohy od seba, svetlo sveta uzrela jej spodná bielizeň zarezaná medzi polkami.

Chybička sa našla! Aj keď Caroline Winberg patrí k najvychytenejším manekýnkam spomedzi severských krajín, i jej sa z času na čas pritrafí pikantné faux pas. V pondelok si vyrazila na večeru s partiou priateľov do istej vychýrenej londýnskej reštaurácie v minišatách, ktoré ju zradili v tej najnevhodnejšej chvíli. Objektívy paparazzov tak zachytili jej najintímnejšie partie v nohavičkách telovej farby.

Švédska rodáčka stavila na osvedčenú kombináciu čiernych kokteilových šiat a lodičiek, pričom výsledný outfit oživila bielou kabelkou. Jemné líčenie a len minimum mejkapu síce nechalo vyniknúť jej krásnym črtám tváre, no čakajúci fotografi sa tentoraz sústredili na niečo celkom iné. Nie všetkým ostrieľaným hviezdam sa totiž podarí vystúpiť bez toho, aby im niečo nevykuklo.

Caroline sa začala zaoberať modelingom už vo veku sladkých 15 rokov, kedy ju objavil lovec talentov. Paradoxom je, že ak by sa tak nestalo, teraz by dlhonohá blondínka zrejme brázdila trávnaté plochy ihrísk. Črtala sa jej totiž sľubná kariéra profesionálnej hráčky futbalu. Všetko zmenila jedna cesta na tréning, vďaka ktorej sa Caroline prepracovala na tie najvychytenejšie svetové móla vrátane výročnej prehliadky spodnej bielizne od  Victoria's Secret. Momentálne pôsobí tiež ako moderátorka švédskej šou Hľadá sa supermodelka a v rámci britského programu The Face si po boku ospevovanej Naomi Campbell strihla rolu jednaj z porotkýň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu