Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najkrajší chlap sveta odhalený: Mister World 2014 je tento fešák z Dánska!

Titul Mister World 2014 získal 23-ročný Dán Nicklas Pedersen. Zobraziť galériu (5)
Titul Mister World 2014 získal 23-ročný Dán Nicklas Pedersen. (Zdroj: Mr World)

LONDÝN – Naša planéta má nového kráľa krásy! Hoci takéto súťaže boli ešte donedávna vyslovene dámskou záležitosťou, s peknými črtami tváre a dobre stavaným telom sa chcú nepochybne pochváliť aj muži. Svetové kolo tentoraz hostilo až 45 adeptov na víťaza, medzi ktorými triumfoval 23-ročný tesár Nicklas Pedersen z Kodane.

Najkrajší z najkrajších! Aj takým prívlastkom sa môže pýšiť mladučký Nicklas Pedersen, ktorý sa počas nedeľňajšej noci dočkal titulu Mister World 2014 a na svoje konto si pripísal úctyhodných 50 tisíc dolárov. Na domácej pôde sa síce prihlásil do súťaže už minulý rok, no vtedy ho na kasting nepozvali. Tento rok však v rodnom Dánsku porazil stovku ďalších fešákov a na celosvetovom finále sa hrdo ujal trónu. Namiesto šerpy dostal šál a zaobišiel sa aj bez korunky. Vybozkával si však trofej ako stvorenú pre futbalistov.

Nicklas síce nepatrí k mužom s drsným imidžom, no napriek sladkej tvári svoje telo nijako nezanedbáva. Kľúčovú úlohu pri jeho víťazstve zrejme zohrával obdivuhodne vypracovaný hrudník s dokonalými „tehličkami“ na bruchu.

Sympatický blondiak zatiaľ netuší, ako naloží s výhrou, no rád by cestoval a venoval sa charitatívnym aktivitám. Účasť v súťaži považuje za skvelú skúsenosť, vďaka ktorej dokonca objavil nové priateľstvá. „Stretol som zopár skvelých súťažiacich. Teraz sú mi ako bratia, zostávame v kontakte,“ nadchýnal sa kráľ krásy v rozhovore. A akú má vlastne povahu? „Považujem sa za najšťastnejšieho človeka na planéte. Vždy mi hovorili, že mám dobrý životný postoj, každý deň vnímam ako dar. Som tiež trochu hlučný, ale to sa okoliu musí páčiť!“ uzavrel Nicklas. Ostáva len dúfať, že ho práve takéto víťazstvo nezmení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu