Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Poľská sexica išla donaha: Vystavila všetko - prsia aj rozkrok s ochlpením!

Magdalena Frackowiak sa pred objektívom vyzliekla donaha a ukázala všetky intímne partie. Zobraziť galériu (8)
Magdalena Frackowiak sa pred objektívom vyzliekla donaha a ukázala všetky intímne partie. (Zdroj: Lui)

MIAMI - Odhodila všetky zábrany! Aj keď v Poľsku o odvážne modelky nie je núdza, Magdalena Frackowiak (28) spomedzi nich vyniká už na prvý pohľad. Nielenže sa pýši priam ukážkovými krivkami, no nebojí sa ich ukázať v celej kráse. Najnovšie pred objektívom dráždila tak, ako ju stvorila matka príroda. A neštítila sa odhaliť ani najintímnejšie partie.

Jej telo nie je tabu! Keďže Magdalena Frackowiak v rokoch 2010, 2012 a 2013 tvorila zostavu sexi anjelikov počas výročnej prehliadky bielizne  Victoria's Secret, na vyzliekanie sa pred objektívmi je dávno zvyknutá. Čerstvé zábery tak za vyvrcholenie jej desaťročného pôsobenia vo svete modelingu veľmi považovať nemožno. Pravdou ale zostáva, že čiernobiele akty v májovom vydaní magazínu Lui nadchnú nejedného obdivovateľa ženskej krásy a sexepílu.

Magdalena sa v rámci sexi editoriálu nechala zvečniť v Evinom rúchu alebo len v minimalistických outfitoch, ktoré toho veľa nezakryli. Svetlo sveta tak uzreli jej okrúhle prsia, nahý zadok a citlivé partie medzi nohami. Fotograf Mark Segal si ako kulisy zvolil morské vlny narážajúce na skalnaté pobrežie. Tie tak zmyselným pózam dodali patričnú dávku nespútanosti a živočíšnosti.

Poľská rodáčka za svoju mimoriadne úspešnú kariéru vďačí matke, ktorá dcérin potenciál rozpoznala už v čase, keď mala len 16 rokov. Pani Franckowiak preto neváhala a Magdalenine fotky poslala do súťaže pod záštitou varšavskej modelingovej agentúry. Plavovláska si uchmatla prvenstvo a onedlho získala aj debutovú platenú zákazku. Fanúšikovská základňa sa jej na webe medzitým rozrástla natoľko, že istá mimoriadne talentovaná umelkyňa jej tento týždeň poslala čiernobiely portrét. Za ten kráska od našich severných susedov patrične poďakovala: „Veľmi sa mi páči táto kresba, na ktorej som ja. Ďakujem!“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu